Tjohooooo boka in torsdag den 25 november för då blir de smyginvingning i nya karamellbutiken på Skapaborgsvägen 30 i Borås. Vi har öppet 11-20 o firar med gott att dricka, inspiration o kuligheter:)

På plats finns mängder med konstnärsmaterial, originalmålningar, posters, böcker samt superduperfina julklappskitt med skapargodis till alla åldrar!

Hjärtligt välkomna att fira med oss!

Solsken
Karolina med solskensteamet

 

Det går snabbt, jag vet inte om det är fler än jag som känner av att allt snurra på en väldans fart. Det är flow o det går undan, har fullt sjå med att följa med i expansionen. En helt vanlig dag i en konstnärs liv borde ju vara att måla o den skapande processen mestadels av tiden, det är min önskan såklart. Men jag älskar det runt omkring också, det är variationen o de olika sakerna som inspirerar mig. Just nu har vi fokus på att en superduperlokal ska dimpa ner framför näsan på oss så att vi kan flytta lager o karamellbutik/webshop från ateljén. Idag har vi tittat på tre olika varav den ena passar oss perfekt, den är så stor att jag tom kan ha kurser där framöver, sååååå kul! Vi förhandlar o processen är igång, jag vet imorgon om den är vår.

Jag är glad att jag har workshopen Skaparglädje o lördagskurserna som får mig att sätta ner fingrarna i färgerna utöver det lilla jag målar för mig själv för tillfället. Men nu är det fokus på att jag behöver mer space i ateljén så jag kan få ro att skapa – tänk så underbart det kommer bli!

Samtidigt som detta händer har jag träffat en tjej idag som ska hjälpa mig att filma, redigera videos o youtube, väldigt spännande. Jag har nya designprodukter pågång som jag snart kan berätta mer om plus att det finns fler roliga nyheter framöver:)

Som sagt – en helt vanlig dag i Karolinas liv………hahahaha.

Solsken
Karolina

 

 

Imorgon 8 september öppnar förköpet till Solskenskalendern 2022. Den är i samma storlek o pris som årets med överraskning i tio kalendrar. Som alltid kommer den vara hemlig tills du håller den i din hand. Det är endast förköp o det pågår som längst till 30 september, beroende på när vi når den limiterade upplagan💗
Det är många som sparar bilderna efter årets slut o ramar in, himla smart tycker jag🥰

Tjohooooo så spännande det ska bli att se vilka motiv det blir på de olika månaderna………eller vad säger ni?

Solsken

Karolina

Den 18 september är det premiär för en helt ny endagskurs med tre livesändningar i sluten grupp på Facebook där vi grottar in oss i inken o har kul tillsammans. Jag går igenom grunderna o visar tekniker inom inkens värld. Ni kan måla samtidigt med mig o sedan finns tid mellan passen att experimentera o testa sig fram på egen hand. Varje livesändning är ca 45 min men kan vara längre beroende på hur dagen utvecklar sig:) Kan du inte vara med live går det att se i efterhand för gruppen finns kvar o det går att gå tillbaka o titta igen när det passar.

Upplägg:

LIVE kl 10 introduktion o startar igång.
LIVE kl 13 svarar på frågor som dykt upp under förmiddagen o sedan fortsätter vi resan.
LIVE kl 15 fortsätter måla o sedan knyter vi ihop säcken.

Material som är bra att ha:

Målarduk, canvas akrylpapper eller tapet, bra att ha olika för att testa skillnaden.
Några flaskor ink som du kan hitta här!
Vit akrylfärg eller gesso att grunda med.

När du bokat din plats kommer ett mail med all info samt länk till gruppen, superkul om du vill hänga med!

Solsken
Karolina

 

TRÄDGÅRDSVERNISSAGE 28 augusti kl 11-14 hemma på Salmeniigatan 9 i Borås, jag o Ljuva Drömmar – Handgjord Keramik förgyller trädgården med keramik, konst o bubbel! Det är ju så himla härligt att träffa er o därför tänkte vi runda av o fira sommaren med kuligheter.

Alla är hjärtligt välkomna! Jag släpper de nya originalmålningarna, det finns böcker, posters o mängder av konstnärsmaterial på plats. Marias fantastiska keramikblommor, fågelbad, fat, blomstergrodor, hjärtmuggar o nya godingar som jag själv är väldigt sugen på att köpa, vad det är får hon själv berätta för de är än så länge under produktion……..Boka in o hälsa på oss:)

Hoppas vi ses!

Solsken
Karolina