Tjohooooo nu är det bokat o klart!

Jag berättade ju i liven i måndags att jag var lite sugen på en livevernissage i slutet på februari o så löste det sig så himla fantastiskt……

I torsdags när jag var uppe på Bruket i Wiared frågade Ann-Louise mig om jag ville premiär-ställa-ut på bruksmagasinet, vilket var väldigt roligt så igår blev det bokat.  Bruksmagasinet var först tänkt som ateljé men planerna ändrades till eventlokal som hyrs ut till utställningar o annat kul. Jag fick äran att premiär-ställa-ut vilket känns helt magiskt kul!

Den 4-7 mars blir det utställning torsdag till söndag o det är en ljuvlig plats mitt i naturen med bageri, cafe, inredning o vandringsled. Så ta en utflykt hit o se färgstark konst, träffa mig, fika o njuta av allt vackert.

Öppettiderna är samma som Brukets;
Torsdag 11-19
Fredag 11-17
Lördag o söndag 11-16

Adress; Gamla Ryssnäsvägen 1, Borås

Jag kommer släppa alla de senaste målningarna, ha med posters o brickor samt boken Skaparglädje.

Har ni inte möjlighet att besöka mig kommer jag såklart även ha en livevernissage med smygtitt kl 10.00 på Facebook innan jag öppnar dörrarna.

Så boka in i kalendern redan nu, hoppas att vi ses.

Solsken
Karolina

Du är konstnären i ditt liv o färgerna är en kanal som får igång din kreativa process, där ditt unika uttryckssätt och innersta är det som spelar roll. Hur resultatet blir är oviktigt, vad det hela handlar om är upplevelsen när vi skapar, hur färgerna väcker något inom oss och känslan som uppstår när vi experimenterar med olika nyanser. Där rätt o fel inte existerar utan du följer din längtan, följer din egen väg med hjärtat som vägvisare. Att måla handlar för mig om glädje o frihet där ingen annan kan påverka eller lägga sig i. Där jag är viktigast o mina känslor får utrymme att expandera, min heliga stund som ingen kan ta ifrån mig. Måleriet får mig att må bra helt enkelt.

Tänk dig att livet är ditt konstverk och du är konstnären, hitta något som inspirerar dig, väcker glädje o får känslorna att bubbla i kroppen. Gör det o gör det så ofta du bara kan så att ditt konstverk kan skina, spraka o lysa ännu mer. Du själv är konstnären i ditt liv så måla din dröm o låt färgerna flöda fritt. För vem har rätten att bestämma vem som är konstnär o vem som kan måla………..
Solsken
Karolina

Tänkte skriva lite om hur jag ser på inspiration. Genom åren har jag låtit målarlusten styra hur mycket och ofta jag målar, vilket periodvis blir mer, mindre eller inte alls. Jag har märkt att det faktiskt bara är att sätta igång för om jag ska vänta på att inspirationen ska hoppa på mig blir det inte mycket kreativt gjort.

Det kanske kan låta lite hårt och påtvingat, men det bästa i detta är att om jag målar lite varje dag känns det lättare att komma igång och det finns så gott som ingen startsträcka alls. Inspirationen ger mer inspiration som i sin tur skapar ett flow. Men när det går längre tid mellan varven blir motståndet större och vid dessa tillfällen är i varje fall jag expert på att komma på allt annat som behöver göras istället för att just måla, som att t.ex. tvätta eller städa vilket ju i vanliga fall är rätt trist.

Så vad väntar du på? Du har inspirationen inom dig, väck den till liv med färgerna och bara skapa hej vilt för efter en liten stund släpper motståndet och målarlusten segrar. Avdramatisera det hela genom att experimentera dig fram och ha roligt, på så sätt lovar jag att inspirationen vaknar.

Det behöver inte vara flera timmar varje dag utan ge dig själv den tid du kan, för det skapar mersmak och det du vill ha mer av i livet behöver näring. Mata det du vill ha mer av! Oavsett om det är måleri eller annat du ägnar dig åt, så fungerar det på samma sätt – gå inte och runt och bara vänta, för då kan du få vänta för evigt! 

Vad väntar du på?

Solsken
Karolina

Mina tankar

JULÖPPET i karamellbutiken ända fram till jul!

Jättekul att många skickar ”Konstogram” till nära o kära de inte kommer träffa till jul. Önskas ”Konstogram” är det bara att lägga brickan, planschen eller skapargodiset i varukorgen i webhopen, sedan skriva din hälsning som du vill skicka med solskenspaketet o till vem det skall skickas (adress) i meddelandet i kassan. Så slår jag in det fint o skickar direkt till personen. Bor du utomlands är det superbra om du har någon i Sverige som du vill överraska med något unikt fint. Så himla bra o smidigt nu när vi inte kan träffa alla vi vill o saknar ❤️ Verkar det krångligt ringer du eller skickar ett mail så löser vi det enkel.

I år har jag tänkt ha öppet varje dag fram till jul. Det är bara att boka en tid när du vill komma o hälsa på i ateljén på Salmeniigatan 9 i Borås. Jag har klappar i alla prisklasser (målarmaterial, brickor, planscher, böcker o målningar) o du kan lösa alla smidigt o lätt i lugn o ro. Jag slår in det du önskar i fina paket o det bästa är att du är själv i ateljén med mig så vi håller avstånd o är försiktiga. Visst är det bra?

Boka tid genom att ringa 0707-42 60 53 eller maila.

Webshopen är öppen dygnet runt o det finns många kreativa roliga klappar till hela familjen o dig själv kanske:) 

Ser fram emot ditt besök:)

Solsken
Karolina

PINGVINSLÄPP Lördag 21 november kl 09.00 – årets pingvinluciatåg med tomtar!!!!!!!!!

Såhär går det till:

1. Presentation av årets pingvinluciatåg samt tomtar – torsdag 19 november inlägg på både Facebook o Instagram med namn o pris på alla godingar för att ni ska kunna fundera, se o känna i lugn o ro.

2. PINGVINSLÄPP – LÖRDAG 21 november kl 09.00 – det är då det händer!!!!! Jag lägger ut ett inlägg (namn, pris o storlek) på alla pingviner både på Instagram o Facebook o sedan är det…….

3. Först till kvarn! Fritt fram att paxa/kommentera med namn på den eller de pingviner du önskar adoptera.

4. Därefter får du en bekräftelse på om du är först.

Tomtarna kommer bli vita med grå bubblor, röda luvor i ull, kälkarna blir grå o julklapparna glaserade i rött, vitt o grönt. ”One on a kind piece of art”. Pingvinluciatåget blir vita med detaljer (stjärnor o ljus) i äkta guld (6 karat) som förra året.