Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller order@annakarolina.se

Välgörenhet

Något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat är att bidra till en bättre värld för barn och med konsten kunna göra skillnad. Under åren har projekten sett lite olika ut och till en början auktionerade jag ut sk “tillsammanstavlor” då och då. Idéen med dessa tavlor började för många år sedan när jag själv började måla, all spillfärg kändes som ett onödigt slöseri för både miljön och för färgen, tänk all överflödig färg som spolas ut i avloppsvattnet till ingen nytta. Istället kletades spillfärg samt penslar av på en gemensam tavelduk när jag hade barnkurser så barnen fick bidra med att skapa något tillsammans. Dessa tavlor blev fantastiska konstverk där deras energi, glädje och lycka speglades vilket blev så himla fint och när pengarna oavkortat kunde skänkas till olika välgörenhetsorganisationer som hjälper barn och jobbar för barnens bästa blev det ännu bättre.

År 2018 kom jag i kontakt med Jontefonden och mitt hjärta smälte – här ville jag verkligen vara med och bidra så en av mina”pingvinmålningar” samt en pingvinskulptur som auktionerades ut på Jontefondsgalan. Året efter målade jag och Tommy Ivarsson en målning tillsammans till Jontefondsgalan 2019, klicka här för att se livesändningen! Här kan ni se den färdiga tavlan samt texten till, klicka här!

Samma år skänkte jag “Greenish love” till Jontefonden som auktionerades ut i samband med GKSS Match Cup Marstrand, klicka här för att se målningen och läsa mer! Den inbringade 25.000kr, fantastiskt!

I juli 2019 skänkts tre pingvinmålningar till Ronald McDonald hus i Göteborg, sååå underbart. Läs mer om hur pinvinerna ville vara hos barnen, klicka här!

Galapingvinerna Gordon & Gusten med guldslips och guldfluga inbringade 5000kr till Jontefonden i december 2020.

Samma vecka auktionerades pingvinen Elsa ut för 5000kr och pengarna gick oavkortat till  Team Rynkeby – God morgon Sjuhärad.

Januari 2023 auktionerades Upendi ut för 25.000kr på Jontefondens välgörenhetsmiddag “En middag för livet”, dessutom går 150kr av varje såld poster i motivet Upendi oavkortat till Jontefonden. Klicka här för att se målningen!

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?