ORGINALKONST

Varje målning är skapad utifrån nuet med känslan i fokus. Med lager av färg, vatten och struktur expanderar målningen och växer fram i sin egen takt utan begränsningar. De olika färglagren och effekterna ger upplevelsen av ett inre djup som speglar min väg genom livet. Motiven varierar och periodvis hamnar jag i faser där ett speciellt uttryck återkommer som tex ugglor, ansikten, hus eller det senaste som är sländor och blommor.

Syftet med min konst är att jag vill förmedla glädje, energi och kraft som lyser bortom verkligheten, där du har möjlighet inspireras till att verkligen känna. Att målningarna berör dig och fyller dig med härligt solsken.

Mina målningar säljs och visas vid speciella tillfällen som på utställningar och event, är du intresserad av ett original går det givetvis bra att besöka ateljén i Borås, maila info@annakarolina.se eller ring +46 (0)707 42 60 53 för att boka tid. Det går även att specialbeställa målningar, läs mer här!

Nedan ser du ett axplock sålda målningar och några finns även som prints, kuddar och brickor, klicka här för att se dessa.


ETT AXPLOCK SÅLDA MÅLNINGAR