Konst och tavlor på nätet | Konstnär & Inspiratör - Anna Karolina Larsson - Konstnär & Inspiratör
0

Du har inga produkter i varukorgen.

ORGINALKONST

Jag älskar att vara fri i mitt skapande och vill absolut inte begränsa mig eller måla in mig i ett hörn. Det färgerna som styr och kommer direkt från hjärtat. Färgstark glad energirik konst som fyller dig med solsken är mitt signum! Jag låter intuitionen visa vägen helt enkelt och därför varierar mina motiv och uttryck efter livet. Jag vill inte att någon människa någonsin ska behöva begränsa sig och därför är det än viktigare att jag med min konst står upp för friheten att få göra på sitt eget sätt utan rätt eller fel. Styrkan och glöden i mitt skapande är variationen, jag gillar att vara ombytlig, testa nya tekniker, experimentera, göra sånt som andra säger inte går, blanda motiv och färgskalor, ja göra det jag känner för just i stunden. Det bästa är att du kan välja det som tilltalar dig eller specialbeställa din alldeles egna Karolina-målning, lär mer här! 

När målningen är klar och signerad kommer ofta titeln och därefter en text som förklarar vad just varje konstverk betyder för mig eller vill förmedla till omvärlden. Det är mitt sätt att djupdyka i mina tankar, tydliggöra och sätta ord på var som försiggår bakom kulisserna inne i min hjärna. Tillhörande poetisk text kan du läsa till varje målning i shopen.

Mina målningar säljs och visas vid speciella tillfällen som på utställningar och event, är du intresserad av ett original går det givetvis bra att besöka ateljén i Borås, maila info@annakarolina.se eller ring +46 (0)707 42 60 53 för att boka tid. Det går även att specialbeställa målningar!

Är du intresserad av en originalmålning? Besök min webshop här →


ETT AXPLOCK SÅLDA MÅLNINGAR


Nyhetsbrev

Häng gärna med i min skaparbubbla!

Fyll i din mailadress här: