ORGINALKONST

Varje målning är skapad utifrån nuet med känslan i fokus. Med lager av färg, vatten och struktur expanderar målningen och växer fram i sin egen takt utan begränsningar. De olika färglagren och effekterna ger upplevelsen av ett inre djup som speglar min väg genom livet. Motiven varierar och periodvis hamnar jag i faser där ett speciellt uttryck återkommer som tex ugglor, ansikten, hus eller det senaste som är sländor och blommor.    

Syftet med min konst är att jag vill förmedla glädje, energi och kraft som lyser bortom verkligheten, där du har möjlighet inspireras till att verkligen känna. Att målningarna berör dig och fyller dig med härligt solsken. 

Tavlorna kan köpas här på nätet, skicka ett mail vid intresse till info@annakarolina.se eller ring +46 (0)707 42 60 53.

Vill du se mina verk med egna ögon? Besök då gärna mina utställningar och event. Du är även välkommen till ateljén eller så packar jag med de målningar, keramikskulpturer och brickor som är av intresse och besöker dig, företaget eller konstföreningen. Det bara att ringa 070-742 60 53 eller maila info@annakarolina.se för att boka en dag och tid.

Klicka på tavlorna för pris och storlek.

Några av mina målningar finns även som prints, kuddar och brickor, klicka här för att se dessa.ETT AXPLOCK SÅLDA MÅLNINGAR