Konst och tavlor på nätet | Konstnär & Inspiratör - Anna Karolina Larsson - Konstnär & Inspiratör
0

Du har inga produkter i varukorgen.

ORIGINALMÅLNINGAR

Jag älskar att vara fri i mitt skapande och vill absolut inte begränsa mig eller måla in mig i ett hörn. Det färgerna som styr och kommer direkt från hjärtat. Färgstark glad energirik konst som fyller dig med solsken är mitt signum! Jag låter intuitionen visa vägen helt enkelt och därför varierar mina motiv och uttryck efter livet. Jag vill inte att någon människa någonsin ska behöva begränsa sig och därför är det än viktigare att jag med min konst står upp för friheten att få göra på sitt eget sätt utan rätt eller fel. Styrkan och glöden i mitt skapande är variationen, jag gillar att vara ombytlig, testa nya tekniker, experimentera, göra sånt som andra säger inte går, blanda motiv och färgskalor, ja göra det jag känner för just i stunden. Det bästa är att du kan välja det som tilltalar dig eller specialbeställa din alldeles egna Karolina-målning, lär mer här! 

När målningen är klar och signerad kommer ofta titeln och därefter en text som förklarar vad just varje konstverk betyder för mig eller vill förmedla till omvärlden. Det är mitt sätt att djupdyka i mina tankar, tydliggöra och sätta ord på var som försiggår bakom kulisserna inne i min hjärna. Tillhörande poetisk text kan du läsa till varje originalmålning som finns tillgängliga här!

Vissa motiv blir även signerade konsttryck, klicka här för att komma till shoppen!

Mina målningar visas vid speciella tillfällen som på utställningar och event några gånger om året, vill du se originalverk till salu är det bara att kontakta mig eller klicka här!


ETT AXPLOCK SÅLDA MÅLNINGAR


Nyhetsbrev

Häng gärna med i min skaparbubbla!

Fyll i din mailadress här: