Konst och tavlor på nätet | Konstnär & Inspiratör - Anna Karolina Larsson - Konstnär & Inspiratör
Visste du att du kan ringa eller maila in din order? 033-12 00 25 eller order@annakarolina.se

ORIGINALMÅLNINGAR

Jag älskar att vara fri i mitt skapande och vill absolut inte begränsa mig eller måla in mig i ett hörn. Det färgerna som styr och kommer direkt från hjärtat. Färgstark glad energirik konst som fyller dig med solsken är mitt signum! Jag låter intuitionen visa vägen helt enkelt och därför varierar mina motiv och uttryck efter livet. Jag vill inte att någon människa någonsin ska behöva begränsa sig och därför är det än viktigare att jag med min konst står upp för friheten att få göra på sitt eget sätt utan rätt eller fel. Styrkan och glöden i mitt skapande är variationen, jag gillar att vara ombytlig, testa nya tekniker, experimentera, göra sånt som andra säger inte går, blanda motiv och färgskalor, ja göra det jag känner för just i stunden.

När målningen är klar och signerad kommer ofta titeln och därefter en text som förklarar vad just varje konstverk betyder för mig eller vill förmedla till omvärlden. Det är mitt sätt att djupdyka i mina tankar, tydliggöra och sätta ord på var som försiggår bakom kulisserna inne i min hjärna. Tillhörande poetisk text kan du läsa till varje originalmålning, de flesta finns på Instagram o Facebook.

Vissa motiv blir även posters, klicka här för att komma till shopen!

Mina målningar visas vid speciella tillfällen som på utställningar och event några gånger om året, vill du se originalverk till salu är det bara att kontakta mig eller titta runt i mitt flöde på Instagram så finns de presenterade.


ETT AXPLOCK SÅLDA MÅLNINGAR