Workshops & Event | Anna Karolina Larsson - Konstnär & Inspiratör
0

Du har inga produkter i varukorgen.

WORKSHOPS

Nästa onlinegrupp startar 12 januari 2020, boka din plats redan idag, klicka här!

Workshop för att verkligen komma igång med skapandet i vardagen som är ett superbra komplement till boken. Vi startar igång 1 september med en ny workshop. Inga förkunskaper behövs och det är helt kravlöst. Workshopen är i sluten facebookgrupp där människor från hela Norden är med i. Var tredje dag (måndag, onsdag & fredag kl 8.00 under tio veckor) lägger jag upp en video eller live med dagens tema och sedan kan du göra den när du vill och dela med dig av dina bilder i kommentaren under respektive film. Du får fri tillgång till genomgång av samtliga 30 kapitel/dagar i boken o gör det när det passar dig och det är helt fritt. Tillsammans är vi starka och det är fantastiskt när vi kan inspireras av varandra, det är en otroligt stark kraft i det. Detta är något för dig som längtar efter en färgsprakande vardag. Så häng med oss andra och låt måleriet fylla dig med solsken.

Läs mer här! 

DROP IN MÅLERI – ATELJÈN 

”Öppen ateljé” för dig som vill komma o måla o få fri tillgång till färg, redskap o material. Det är först till kvarn som gäller o jag har öppet från kl 17-19 så det är bara att droppa in o måla så länge du känner för. Detta är ingen workshop eller kurs utan jag målar också så det blir ett härligt sätt att måla tillsammans med andra likasinnade. Drop-in-måleri för alla åldrar, inga förkunskaper behövs.
Anmälan till info@annakarolina.se (det går endast att boka ett tillfälle i taget).

Nya tillfällen nästa år.

2 TIMMARS WORKSHOP i ATELJÈN

Släpp loss din glädje o nyfikenhet under två timmar, försvinn in i färgernas värld o boosta skaparglädjen! Testa nya tekniker, experimentera o ha kul med olika strukturmaterial och redskap. Bubbla, skvätt, blanda, mixa o utforska – allt är möjligt!

För dig som behöver komma igång med kreativiteten o kanske komma loss eller få ny energi.

Pris 795 kr inkl allt material (2 canvas att måla på) + fika.

Anmälan via mail info@annakarolina.se eller ring 070-42 60 53

SKÅLA & MÅLA

En festlig kreativ tillställning med måleri o bubbel. Välkomna till en superhärlig happening i ateljén där ni får skapa fritt med färg och form utan en massa krav o prestation. Skåla, bubbla o släpp loss kreativiteten. Experimentera o utforska färgernas värld på ditt sätt.

Ca två timmar brukar vara lagom, allt material ingår i priset (två 30×30 cm canvas) samt två-tre glas bubbel. Förkläden finns att låna.
Pris: 895 kr inkl allt material samt 2-3 glas bubbel.

 

Vill du få inspiration till eget skapande kan du se filmklipp här! 

 

 

Nyhetsbrev

Häng gärna med i min skaparbubbla!

Fyll i din mailadress här: