Workshops & Event | Anna Karolina Larsson - Konstnär & Inspiratör
0

Du har inga produkter i varukorgen.

WORKSHOPS

Skaparglädje – online (Facebook)

Workshop för att verkligen komma igång med skapandet i vardagen som är ett superbra komplement till boken. Vi startar igång 1 september med en ny workshop. Inga förkunskaper behövs och det är helt kravlöst. Workshopen är i sluten facebookgrupp där människor från hela Norden är med i. Var tredje dag (måndag, onsdag & fredag kl 8.00 lägger jag upp en video eller live med dagens tema och sedan kan du göra den när du vill och dela med dig av dina bilder i kommentaren under respektive film. Du får fri tillgång till genomgång av samtliga 30 kapitel/dagar i boken o gör det när det passar dig och det är helt fritt. Tillsammans är vi starka och det är fantastiskt när vi kan inspireras av varandra, det är en otroligt stark kraft i det. Detta är något för dig som längtar efter en färgsprakande vardag. Så häng med oss andra och låt måleriet fylla dig med solsken.

Start 1 september, säkra din plats redan nu för det är begränsat antal platser, klicka här! 

DROP IN MÅLERI – ATELJÈN 

”Öppen ateljé” för dig som vill komma o bara måla o få fri tillgång till färg, redskap o material. Det är först till kvarn som gäller o jag har öppet från kl 15-19 så det är bara att droppa in o måla så länge du känner för. Detta är ingen workshop utan jag själv målar också så det är ett härligt sätt att måla tillsammans.
Drop-in-måleri för alla åldrar, inga förkunskaper behövs.
Pris: 350 kr inkl allt material (tapet att måla på, canvas finns att köpa).

Nya tillfällen i augusti.

2 TIMMARS WORKSHOP i ATELJÈN

Släpp loss din glädje o nyfikenhet under två timmar, försvinn in i färgernas värld o boosta skaparglädjen! Testa nya tekniker, experimentera o ha kul med olika strukturmaterial och redskap. Bubbla, skvätt, blanda, mixa o utforska – allt är möjligt!

För dig som behöver komma igång med kreativiteten o kanske komma loss eller få ny energi.

Nya tillfällen kommer
Pris 750 kr inkl allt material

Anmälan via mail info@annakarolina.se eller ring 070-42 60 53

Vill du få inspiration till eget skapande kan du se filmklipp här! 

 

 

Nyhetsbrev

Häng gärna med i min skaparbubbla!

Fyll i din mailadress här: