Workshops & Event | Anna Karolina Larsson - Konstnär & Inspiratör
0

Du har inga produkter i varukorgen.

WORKSHOPS

Släpp loss din glädje o nyfikenhet under två timmar, försvinn in i färgernas värld o boosta skaparglädjen! Testa nya tekniker, experimentera o ha kul med olika strukturmaterial och redskap. Bubbla, skvätt, blanda, mixa o utforska – allt är möjligt!

För dig som behöver komma igång med kreativiteten o kanske komma loss eller få ny energi.

Nya tillfällen kommer
Pris 750 kr inkl allt material

Anmälan via mail info@annakarolina.se eller ring 070-42 60 53

Är ni ett gäng som vill måla tillsammans, tex familjen, vänner, arbetskollegor eller möhippan/svensexan? Upplev ett inspirationsevent i min ateljé där ni får skapa med färg och form, där allt är rätt helt utan krav. Hör gärna av er för mer information och pris.

Företagsevent? Då har ni möjlighet att boka in en annorlunda, spännande och rolig kreativ stund, där personalen får gå loss i färgernas värld. Inspiration till nytänkande med fokus på känslan och upplevelsen, där var och en uttrycker sig på sitt sätt som de vill, helt fritt och kravlöst. Möjlighet till utmaning, att tänja på gränserna och gå ur trygghetszonen, vilket bidrar till att de vanliga rollerna försvinner och alla är på samma nivå. Låter det intressant? Välkomna att höra av er för offert!

Vill du få inspiration till eget skapande kan du se filmklipp här! 

 

 

Nyhetsbrev

Häng gärna med i min skaparbubbla!

Fyll i din mailadress här: