Workshops & Event | Anna Karolina Larsson - Konstnär & Inspiratör
0

Du har inga produkter i varukorgen.

WORKSHOPS

INSPIRATIONSHELG 

För dig som verkligen vill ge sig tid att skapa med mig som inspiratör. Utforska färgernas värld o din inre skaparglädje med övningar, utmaningar. Våga möta dig själv i att du kan måla. Denna kurs skräddarsyr jag helt efter gruppens önskemål vilket blir väldigt spännande o ett härligt sätt att möta måleriet. Jag delar erfarenheter o tekniker utan rätt o fel. Fokus på varandet o upplevelsen mer än själva resultatet. Inga förkunskaper behövs.

Lördag o söndag
Kl 11-15
Pris 2500kr inkl material såsom färg o tapet att måla på (canvas finns att köpa till) + fika.
Max 6 deltagare.

Anmälan till info@annakarolina.se

SLÄPP LOSS DIN INRE KREATIVITET & VÅGA 

Släpp loss din glädje o nyfikenhet under två timmar, försvinn in i färgernas värld o boosta skaparglädjen! Testa nya tekniker, experimentera o ha kul med olika strukturmaterial och redskap. Bubbla, skvätt, blanda, mixa o utforska – allt är möjligt!

För dig som är helt ny inom måleriet o är sugen på att igång med kreativiteten.

Pris 1395 kr inkl allt material (2 canvas att måla på) + fika.
Max 6 deltagare

Tisdag 25 februari  – INSTÄLLD pga sista minuten utställning
Kl 11-17

Anmälan till info@annakarolina.se

SKÅLA & MÅLA

En festlig kreativ tillställning med måleri o bubbel. Välkomna till en superhärlig happening i ateljén där ni får skapa fritt med färg och form utan en massa krav o prestation. Skåla, bubbla o släpp loss kreativiteten. Experimentera o utforska färgernas värld på ditt sätt.

Allt material ingår i priset (två canvas att måla på) samt två-tre glas bubbel. Förkläden finns att låna.
Pris: 1195 kr inkl allt material samt 2-3 glas bubbel.
Max 8 deltagare. Endast förbokade grupper!

WORKSHOPS ONLINE

Workshop för att verkligen komma igång med skapandet i vardagen som är ett superbra komplement till boken. Vi startar igång 5 april med en ny workshop. Inga förkunskaper behövs och det är helt kravlöst. Workshopen är i sluten facebookgrupp där människor från hela Norden är med i. Var tredje dag (måndag, onsdag & fredag under tio veckor) lägger jag upp en video eller live med dagens tema och sedan kan du göra den när du vill och dela med dig av dina bilder i kommentaren under respektive film. Du får fri tillgång till genomgång av samtliga 30 kapitel/dagar i boken o gör det när det passar dig och det är helt fritt. Tillsammans är vi starka och det är fantastiskt när vi kan inspireras av varandra, det är en otroligt stark kraft i det. Detta är något för dig som längtar efter en färgsprakande vardag. Så häng med oss andra och låt måleriet fylla dig med solsken.

Nästa onlinegrupp startar 5 april 2020, klicka här!

 

Vill du få inspiration till eget skapande kan du se filmklipp här! 

 

 

Nyhetsbrev

Häng gärna med i min skaparbubbla!

Fyll i din mailadress här: