Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller order@annakarolina.se

PLÖTSLIGT HÄNDER DET

Det är häftigt hur allt fungerar egentligen, blir lika överraskad varje gång.

Jag har sökt efter en bra kurslokal i Borås sedan en tid tillbaka men utan resultat, det är mycket som skall stämma in. Kände tillslut att jag får släppa det och gå vidare, det dyker väl upp när det är dags om det nu är meningen. Satte istället igång att måla väggar och tak i vardagsrummet (med hjälp av min bror som är målare), rengöra golvet från allt färgskvätt och möblera om för att få större målarplats. Då mitt i allt stök ringer hyresvärden som vi har till galleriet och säger att han är redo att släppa lokalen som ligger vägg i vägg. ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN………i två år har jag visualiserat och drömt om just den lokalen och mentalt har det varit full aktivitet sedan dess. Det känns nästan lite overkligt att den snart blir min. 

Den är perfekt för ändamålet, härlig rymd, högt i tak, öppet, ljust och skön atmosfär där alla deltagare kommer få gott om plats och kunna måla stort, framförallt är det väldigt roligt att den ligger intill galleriet.

Detta öppnar upp för många nya ideér framöver och det känns superbra att kunna erbjuda fler Vedic Art målarkurser, barnkurser, målarkvällar, familjekurser, företagsevent, kick-offer, skräddarsydda evenemang för grupper och mycket mer. 

Jag har en kurs inplanerad den 21-22 maj och kanske är lokalen klar till dess, vet inte än för det är en hel del kvar att fixa men jag hoppas.

Bilden är från min lilla målarvrå.

Kurslokal

 

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?