Målarkurser för barn - fritt kravlöst måleri där allt är rätt! | Anna Karolina Larsson - Konstnär & Inspiratör
0

Du har inga produkter i varukorgen.

MÅLERI, FRITT SKAPANDE & LERA

En inspirationsdag där barnen får möjlighet att helt gå in i måleriet och skapa fritt. Där allt är rätt! Under två timmar får de frossa i färg och glitter, testa att måla på olika material med penslar, händer, tandborstar, spatlar m.m. I ateljén är det uppdukat med akrylfärger i de flesta nyanser, glitterfärg, duttar, penslar i olika storlekar, äggskal, salt, tapetark och mycket mer. Det är fantastiskt att se lyckan när de skapar och hur det påverkar barnen positivt.

För att barnen ska kunna gå in sitt eget måleri och uttryckssätt är det endast barn som är i ateljén under själva måleriet. 

Nu äntligen är det premiär för skulpturkurs! Den är uppdelad på två tillfällen, första gången skulpterar vi o formar djur ur fantasin med lera som självtorkar o vid andra tillfället målar o dekorerar vi djuren. Jag har jobbat med detta upplägg i skapande skola o det blir helt fantastiska skulpturer. Det är ljuvligt att se barnens skaparglädje o gnistrande ögon när de får göra på sitt sätt. Jag uppmuntrar det fria kravlösa skapandet o detta passar alla barn som älskar kreativitet.

 

[row][column md=”6″]

KURSINFORMATION:

Fler tillfällen kommer
Ålder: 5-16 år
Pris: 450:- /tillfälle. Allt material ingår i priset.
Begränsat antal platser!

NY KURS
Skulptera fantasidjur i lera

Denna kurs är uppdelad på två tillfällen, första gången skulpterar vi o formar andra gången målar o dekorerar vi djuren.

Tid: 17-18.15
Pris: 750kr allt material ingår i priset!
Begränsat antal platser.

Anmälan eller för mer information:
info@annakarolina.se
070 – 742 60 53

[/column]
[column md=”6″]

[/column]
[/row]


 

Gilla min sida på Facebook facebook.png

 


Nyhetsbrev

Häng gärna med i min skaparbubbla!

Fyll i din mailadress här: