atelje_orregatan_vedic_artbubbelplast_vedic_art_teknikimg_8194

VEDIC ART KURSER FÖR VUXNA

Har du en längtan av att skapa fritt och göra någonting för bara dig själv? Väcka upp kreativiteten som finns inom dig och glädjen det ger? Då är du välkommen på en färgstark Vedic Art kurs.

Vedic Art handlar om att måla utifrån känslan helt kravlöst. Att låta det som vill komma fram få komma fram på målarduken. Det bygger på 17 principer och genom enkla övningar väcks skaparkraften inom oss upp igen, fokus ligger på processen och flödet mer än själva resultatet. Alla kan måla, vi har kunskapen inom oss!

Här får alla vara som de är och uttrycka det de vill i sin egen takt utan att bli bedömda eller värderade. Inga förkunskaper behövs! Alla är välkomna, gammal som ung, nybörjare eller om du målat hela livet.

Vedic Art grundkursen är uppdelad på tre helger (alltså sex tillfällen, se nedan), du väljer själv när och hur du vill gå. Ibland kan det gå lång tid mellan gångerna, det är det som är så bra med Vedic Art, att du gör det som passar dig bäst.

• Första helgen bygger på princip 1 – 8
• Andra helgen bygger på princip 9 – 14
• Tredje helgen bygger på princip 15 – 17

Du kan alltid gå fortsättningskurs om du tagit alla 17 principerna, för på mina kurser brukar deltagarna vara på olika steg, vilket blir en väldigt bra mix.

KURSINFORMATION

Fler kurser senare i sommar.

Plats: Salmeniigatan 9, Borås
Tid: 10-16 båda dagarna
Medtag: lunch

Jag bjuder på fika!

Anmälan eller för mer information:
info@annakarolina.se
070 – 742 60 53

ateljek_logo


För mer inspiration i vardagen och måleritipsfacebook.png

Nyhetsbrev?
Vill du få information om kommande kurser samt utställningar går det bra att skicka din mailadress till: info@annakarolina.se