Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

VÄGAR SOM KORSAS

Jag är överväldigad! Vilken helg!

En helt fantastisk grupp kvinnor deltog i helgens Vedic Art kurs i Uddevalla. Det är häftigt att få vara en del av detta och uppleva hur kreativiteten spirar med hjälp av de vediska principerna. Att måla tillsammans i en grupp där utrymme ges för att i egen takt få uttrycka sig fritt på sitt unika sätt skapar en kraftfull dynamik. Alla djupa känslosamma samtal om livet och måleriet som växer fram. Tänk att jag har lyckan att få vara med på resan, känna den totalt närvaron, hur deltagarna går in i måleriet, möter motstånd och vågar släppa taget. Att verkligen våga, det ger mersmak och en enorm glädje.

Jag har sagt den innan men jag säger det igen – Vedic Art är livet!

Tusen tack alla fina för att jag får vara en del i er process. Ni ger mig så mycket inspiration och lärdom.

Ni rockar! – glöm aldrig det!  vedicart_skarpsynta_stina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?