Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

MÅNDAGAR MED KAROLINA

Nu äntligen är det dags att köra igång mina måndagar igen efter lite ledigt över helgerna, start 14 januari kl 19.00, det blir samma dag och samma tid tidigare.

Jag livesänder direkt från ateljén i Borås och låter dig hänga med via min Facebooksida: Anna Karolina Larsson – Konstnär & Inspiratör, klicka här! Framöver är min förhoppning att liva på Instagram, Facebook och kanske YouTube samtidigt, vi får se hur det går med alla tekniska detaljer som min kära man lovat att hjälpa mig med.

Varje måndag varierar innehållet beroende på vad jag känner för just den dagen, när jag målar eller skulpterar berättar jag om processen, måleriet och livet. En härlig stund med lite filosofi och inblick i min skaparbubbla där du har möjlighet att kommentera och ställa frågor. Det är alltid kul om du vill säga hej och berätta vart i världen du sitter, jag älskar att läsa om det efteråt.

Nytt för i år är att jag tänkte bjuda in en gäst en gång per månad. Upplägget blir att vi målar och snick-snackar om livet direkt där och då utan krusiduller. Min första gäst hälsar på 28 januari och det tror jag blir väldigt spännande och inspirerande, ser väldigt mycket fram emot det.

Jag har även skapat ett evenemang på Facebook som heter ”Måndagar med Karolina” så att du kan bjuda in vänner som du tror också vill få en färgkick och starta varje vecka på ett härligt sätt, klicka här! 

Kram
Karolina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?