Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

ÅRET 2018 – REFLEKTION & TACKSAMHET

Det är måndag morgon och jag sitter vid mitt skrivbord, det är mörkt än men den nyfallna snön som vilar så vackert på marken, träden och hustaken lyser upp mörkret. Bara en vecka kvar till julafton och tacksamheten fyller mig. Det är så fantastiskt, livets alla möjligheter och upplevelser sköljer över mig som en våg av kärlek. Tänk hur häftigt det är egentligen och hur allt faller på plats, likt ett pussel där varje liten bit hittar sin rätta plats i egen takt tillslut.

När jag tänker tillbaka på året som gått har jag fått vara med om så otroligt mycket fint och för mig känns det extra viktigt att göra en årskrönika för att knyta i hop säcken och verkligen känna in det som varit. Ge mig tid att njuta och tacka för att sedan kunna släppa taget och lägga grunden för 2019. 

Förra året den 2 december fyllde jag fyrtio år och det var en av de bästa helgerna i mitt liv, min älskade man Christian och min solstråle Felicia hade fixat en överraskning med hela familjen och våra närmsta vänner. Vi firade i dagarna två och överöstes med glädje, skratt och kärlek. Efter helgen överraskade han med en resa till Maldiverna i två veckor, jag kan nästan inte med ord beskriva hur underbart det var. Jag satt och tomglodde hela den första veckan för det gick nästan inte att ta in allt det vackra. Den enorma tacksamheten och kärleken till livet och varandra flätade oss samman på ett ännu djupare plan. När jag sitter här och skriver så bränner tårarna mot ögonlocken, minnena tar mig tillbaka och låter mig uppleva alla härliga känslor igen precis som om det vore igår.

Då under resan bestämde jag mig för det var dags att ta det avgörande steget, att faktiskt ta plats på riktigt och tillåta mig att blomma ut, att ge allt jag kan för att expandera med konsten och företaget. Så jag klev in i 2018 med ett avgörande beslut om att jag ska växa och sprida skaparglädje i världen. I samma veva korsades min väg med Hannas som varit min coach sedan dess. Hon har fått eld i baken på mig, tryck på rätt knappar för att få mig att våga, tro och göra saker jag aldrig trodde jag skulle göra. Det har inte alltid varit lätt och det har varit dagar med tvivel men min personliga utveckling detta året har varit magisk. Det har varit läskigt, jobbigt och hela mitt ego har försökt stoppa mig många gånger men bara genom att göra det ändå har jag segrat. 

Den där förbaskade jantelagen som finns i ryggmärgen på oss, som håller oss tillbaka – den kan faktiskt slänga sig i väggen! Vi behöver inte den mer, den tillhör det förgångna, det gamla – nu är det dags för det nya! Det är nu vi ska ta plats och göra det vi älskar ännu mer, det som får oss att stråla och sprida ännu mer härlighet till omvärlden. Så 2019 här kommer vi i full styrka för tillsammans tror jag faktiskt att vi kan stötta varandra ännu mer så vi kan sprida kärlek och energi. Alla behövs vi som små pusselbitar i världspusslet och universum har gott om plats för ALLA. 

För ett år sedan hade jag ingen aning om den exakta vägen mer än att jag ville inspirera andra, visste absolut inte att jag skulle skriva en bok på 200 sidor om skaparglädje, åka på sommarturné, göra en aprilutmaning på Facebook, skänka konstverk till Jontefonden, flytta till hus med egen ateljé, ha en stor invigning eller sända live varje måndag från ateljén. Men det ena leder till det andra och det häftiga är att det är de små små stegen som kanske känns obetydliga men som gör så mycket. Wow vilket år det varit och det bästa är att jag har er alla härliga följare som inspirerar, engagerar er och hejar på mig. Utan er är jag ingenting! Så innerligt tack till var och en av er från djupet av mitt hjärta. Tack tack tack <3 

Tänker mig 2019 som ett år där vi går ihop och tillsammans stärker banden och kraften ännu mer för att sprida så mycket kärlek vi bara kan. Så vad blir ditt fokus 2019? Mitt ledord är glädje för i glädjen finns så mycket vackert som jag vet att vi behöver. 

 Ser fram emot ett nytt år med er <3

Kram
Karolina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?