Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller order@annakarolina.se

INSIDE THE BUBBLE

Tänkte bli lite bättre på att presentera mina konstverk för er, därför kommer jag då och då att lyfta en målning som jag berättar mer om under rubriken ”Inside the bubble”.

Tanken med ”Inside the bubble” är att ni ska få en inblick i vad som pågår under själva processen och vad konstverket väcker i mig. Då kan du som betraktare få en bild av vad som pågår mentalt samtidigt som det kan inspirera dig att kanske starta igång en tankeprocess om hur du upplever målningen. Oftast kan det vara ett litet frö som planteras och sedan får det utvecklas och växa beroende på vem som är betraktaren. Det är oerhört värdefullt att höra människor berätta sin tolkning för det ger mig nya insikter, vinklingar och perspektiv. Var och en av oss ser och känner ju helt olika vilket öppnar upp och gör oss ännu mer lyhörda genom att dela tolkningen med varandra. På utställningar är det vanligt att besökare känner starkare för någon specifik målning, det är oftast en favorit som biter tag lite extra och väcker något djupare. Det är just upplevelserna kring dessa konstverk som berikar mig, att jag får ta del av betraktarens känslor är fantastiskt.

I mitten av oktober delade jag den första ”Inside the bubble” och det var ”Lost in space”, den fick väldigt positiv respons och såldes direkt. Många gillade att få titta i målarbubblan, titta in bakom kulisserna där det kreativa skapandet sker. Att orden, känslorna och processen gav ett starkare avtryck. Så håll utkik efter ”Inside the bubble”.

Nu tillbaka till ateljén och in i bubblan!

Vi ses:)

 

 

 

 

 

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?