Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

EN DOFT AV SOMMAR

Jag är överväldigad! Vilket strålande avslut det blev med en sista utställning i galleriet i torsdags. En fantastisk After Work med bubbel, jazz och konst, en riktigt skön kombination. Det blev rekord i antalet besökare och många konstverk som flyttade till nya hem.

Försöker smälta denna obeskrivliga upplevelse, får nypa mig i armen för det känns nästan overkligt. Tänk att JAG får erfara detta! Alla ni underbara människor som följer mig och kommer för att titta på det jag älskar att göra. Alla fina samtal kring livet, att få höra hur konsten berör och väcker något inom er. Era vackra ord som stärker mig och får mig att vilja fortsätta utvecklas som konstnär. Det bästa av allt är att det är just det jag önskar med måleriet – att det väcker glädje, energi och kraft som lyser bortom verkligheten, där ni har möjlighet att inspireras till att verkligen känna. Och att konstverken fyller er med härligt solsken.

Ni inspirerar mig! Tack tack tack kära ni för att ni förgyller mitt liv!

Den nya serien ”En doft av sommar” som jag haft lite hemlig fram till utställningen i torsdags känns väldigt speciell, något som inte riktigt går att ta på, som att jag tagit nästa steg och gått in i en ny fas. En ny uppdaterad version av mig själv, kanske Anna Karolina Larsson 2.0 som är redo att möta världen.

 

Nu finns äntligen tavlorna ute på hemsidan, det har varit väldigt svårt att hålla mig ifrån att inte lägga ut och visa något (förutom detaljbilder), eftersom jag ville stärka upplevelsen på just på utställningsdagen. Men nu äntligen har även ni som inte kunde komma möjlighet att se dom.

Pingvinerna finns det bara två kvar av men imorgon är det rakubränning  av en hel samling nya pingviner.

Än en gång – från djupet av mitt hjärta – TUSEN TACK!

Kram

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?