Specialbeställningar Unique - ett personligare hem! | Anna Karolina Larsson
0

Du har inga produkter i varukorgen.

ETT PERSONLIGARE HEM


Här har ni möjlighet att vara med och utforma en helt unik målning som utstrålar era önskemål och får hemmet att skina. En målning som matchar inredning, färgsättning och atmosfär, ett konstverk som speglar er och som inte finns i något annat hem.

Jag erbjuder ett personligt förutsättningslöst möte hos er för att höra vilka behov, idéer och tankar ni har. Vi går igenom storlek, pris, placering, tidsplan och vilken stil som önskas genom att titta på målningar som kunder tidigare beställt. Därefter skickar jag en sammanställning av vårt möte som ni får godkänna, sedan är det bara att köra igång och givetvis får ni följa processen direkt från ateljén.

Hemmet har alltid varit viktigt för mig, jag älskar vackra inredningsdetaljer som sticker ut och förhöjer de olika rummens skönhet. Det tillsammans med många års måleri har utvecklat en fantastisk känsla för färg och form, vilket ni som kunder kommer ha stor nytta av i utformandet av er speciella målning.

Min lyhördhet för kundens behov är grunden för ett nära samarbete där öppenhet och tillit sammanlänkar våra världar, som gör att ni kan känna er trygga.

Jag som konstnär och inspiratör stimuleras oerhört mycket av att få vara med att uppfylla kunders önskan om personliga konstverk som sticker ut, lyser upp hemmet och ger energi. Det är oerhört värdefullt!

Ord från tidigare kunder:

Väldigt roligt att kunna köpa riktig konst på våra villkor, att Karolina kom hem till oss & kika runt. Sedan stämde av vår smak och vart på väggen vi behövde fylla upp med något personligt. Vilket gjorde att vi fick en tavla med rätt dimension för vart den skulle hänga och dessutom ett motiv med färger vi tycker om. Känslan är att den är gjord för oss <3.

Hör gärna av dig för att boka ett möte, antingen via mail info@annakarolina.se eller ring 070-742 60 53.

   

Nyhetsbrev

Häng gärna med i min skaparbubbla!

Fyll i din mailadress här: