Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

Ett hem med solsken

För dig som vill ha det där speciella som är skapat för just dig. Där du har möjlighet att vara med och utforma en helt unik målning som utstrålar dina önskemål och får ditt hem att skina. En målning som matchar din stil, inredning, färgsättning och atmosfär, ett personligt konstverk som speglar dig, ditt hem och är ensam i sitt slag .

För dig som har tröttnat på din inredning eller önskar något mer uttrycksfullt och som längtar efter något som strösslar vardagen med glädje, energi och skönhet. Då är en specialbeställning det rätta för dig. 

Jag erbjuder ett individuellt förutsättningslöst möte hos dig, via telefon eller videosamtal för att möta dina behov, idéer och tankar för ditt konstverk. Vi går igenom storlek, pris, placering och tidsplan. Därefter påbörjas konstverket och du kan följa detaljprocessen direkt från ateljén.

Pris från 25.000 kr beroende på storlek och materialval. Skillnaden med en ”one of a kind piece of art ” är att den är skapad i ett nära samarbete där öppenhet och tillit sammanlänkas från första mötet, i varje penseldrag genom hela processen fram till visningen. 

Jag som konstnär och inspiratör stimuleras oerhört mycket av att få vara med att uppfylla kunders önskan om personliga konstverk som sprider solsken, frihet och harmoni. Det är oerhört värdefullt och en fantastisk känsla.

Ord från tidigare kunder:

Karolinas specialbeställningskoncept blev en perfect match för mig, familjen och huset. Att kunna se sig själv i konstverkets skönhet och veta att vi är en del av målningens historia ger ytterligare en betydelse av liv och själ. Det är den känslan som avspeglas varje gång jag tittar på den. Det ger mig en boost av glädje, lättsamhet och inspiration i min vardag. Livsglädje sprids i rummet och därför är det nog inte den sista specialbeställningen för oss. Jag kan varmt rekommendera Karolina och hennes konst! 

Väldigt roligt att kunna köpa riktig konst på våra villkor, att Karolina kom hem till oss & kika runt. Sedan stämde av vår smak och vart på väggen vi behövde fylla upp med något personligt. Vilket gjorde att vi fick en tavla med rätt dimension för vart den skulle hänga och dessutom ett motiv med färger vi tycker om. Känslan är att den är gjord för oss <3.

Hör gärna av dig för att boka ett möte, antingen via mail info@annakarolina.se eller ring 070-742 60 53.

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?