Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

FULL FART I GALLERIET

Nu är det mycket, som alltid när det närmar sig vernissage. Jag fick en idé om att måla hallen i galleriet vit för att kunna utnyttja ytorna maximalt och till Mor & dotter utställningen behövs all plats vi kan få. Jag är väldigt snabb och impulsiv i det mesta jag gör och får jag ett infall så skall det verkställas direkt, helst igår. Bilden med det färdiga resultatet ploppar upp i huvudet när idén föds och jag vet precis hur det kommer se ut när det är klart. Det finns absolut inga men eller tankar på att eventuellt flytta fram ommålningen även om tiden är knapp. Så idag har jag tillbringat hela dagen och kvällen i galleriet, nu är hallen vit och fräsch, det blev superbra.

Alla mina målningar står huller om buller och det är kaos, vet inte riktigt hur detta kommer sluta. Men imorgon blir det att gå upp tidigt och börja planera hängningen av tavlorna med fokus på harmoni, det är bra om de sitter uppe innan min mor levererar all textil som också ska få plats. Det känns väldigt bra trots kaos, det är alltid samma visa och tillslut kommer det blir en härlig färgstark utställning.

Jag har även en nyhet att berätta…………

Några av mina målningar finns som motiv på brickor i olika former och storlekar samt brickbord. Än så länge kommer dessa endast finnas till försäljning under utställningen, inom en snar framtid läggs de upp i webshopen.

Vi kommer ha specialerbjudande på väskor, ullsjalar och konstkort. Det går bra att betala med kort, kontanter eller swish.

Och det bästa av allt är utlottningen som kommer ske sista öppetdagen. Alla som har besökt utställningen och lämnat sitt namn/mailadress på en lott kommer att vara med i dragningen. Den 29 oktober kl 19 lottar vi ut ett presentkort värde 500kr (vinnaren väljer själv om vädret ska gälla tavlor eller textil).

Vernissage lördag 17 okt 12-16
Galleri Villastaden i Borås

Övriga öppettider: tis, ons, tor 16-19 samt lör 12-16

Hopppas vi ses!

mor_dotter_galleri_villastaden(1)

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?