Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

ALLA KAN

Vedic Art handlar om att alla kan måla, att varje människa har kunskapen inom sig även om den ibland kan känns väldigt avlägsen. Att kunna måla handlar ju inte om att avbilda verkligheten utan snarare ett sätt att uttrycka sig på med hjälp av färgvärldens ljuvliga språk. Där du själv är konstnären som bestämmer vad som känns spännande att utforska och på så vis komma i kontakt med skaparglädjen. Du är konstnären i ditt liv och färgerna är en kanal som får igång din kreativa process, där ditt unika uttryckssätt och innersta är det som spelar roll. Hur resultatet blir är oviktigt, vad det handlar om är upplevelsen när vi skapar, hur färgerna väcker något inom oss och känslan som uppstår när vi experimenterar med olika nyanser. Där rätt och fel inte existerar utan du själv följer din längtan, din väg med hjärtat som vägvisare och varje impuls för dig framåt.

När vi kommer i kontakt med oss själva och verkligen är här och nu med duken och färgerna kan ibland de mest fantastiska bilder uppstå. Då har vi helt gått in i måleriet, släppt kontrollen, alla krav och tvivel på oss själva och låtit det ske som sker i stunden. Varje människa är unik och alla har olika uttryckssätt! Att måla handlar för mig om glädje och frihet där ingen annan kan påverka eller lägga sig i. Där jag är viktigast och min känslor får utrymme att expandera, min heliga stund som ingen kan ta ifrån mig. Måleriet får mig att må bra helt enkelt, jag kan inte avbilda verkligheten men jag kan måla min värld på mitt sätt – det är makalöst!

Du själv är konstnären i ditt liv, måla din dröm och låt färgerna flöda fritt. För vem har rätten att bestämma vem som är konstnär och vem som kan måla?

Lillybit

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?