Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller order@annakarolina.se

ENERGI, GLÄDJE & RÖRELSE!

Sitter fortfarande med ett leende på läpparna efter helgens NiaYogaDans festival på Nya Varvet Studios i Göteborg. Dagarna har varvats med dans och yoga på ett lekfullt och kravlöst sätt, där det handlade om att möta sin kropp som den är i stunden utan att behöva ändra något för att passa in och att följa sin egen sanning utan rätt eller fel. Vilket påminner otroligt mycket om måleriet för det är ju precis så det är, en rörelse där jag följer min väg, gör det som känns bra och det jag vill i min egen takt.

Instruktörerna var fantastiskt duktiga och delade med sig av vackra insikter och påminnelser om livet. Det var en välbehövlig och inspirerande helg med många fina möten som gärna hade kunnat fortsätta några dagar till. Känner att dansen behövs i mitt liv, det är så roligt och gött att bara få rocka loss och släppa på alla spänningar som finns i kroppen. Som det känns nu kommer det förmodligen bli en hel del turer till Nia Movement i Göteborg framöver. Säg till om du vill hänga på. 

Efter en energifylld helg rusar känslorna och målarlusten är på topp, så idag blev det måleri utomhus i solskenet, underbart (se bild nedan). Många tavlor är igång vilket är bra för vernissagen närmar sig…………

Boka in lördag 17 oktober kl 12-16 i kalendern (om ni inte redan har gjort det) för då är ni varmt välkomma till Mor & dotter ställer ut – där textil möter måleri. Min mor, Ingalill Tejder, designar kläder i ull och silke där varje plagg kreativt utformas med färgning och tovning, vilket gör att inget plagg är det andra likt utan helt unikt. Vi jobbar i liknande färgskala, vilket tydligt speglas i våra verk som tillsammans bildar en härlig symfoni. 

Utställningen pågår till den 29 oktober, se öppettider här! 

Ta gärna med vänner och familj. Väldigt tacksam om ni vill hjälpa till att sprida detta vidare.

Hoppas vi ses!

maleri_utomhus_september_karolina_larsson

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?