Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

FÖRBEREDELSERNA ÄR I FULL GÅNG

Inför denna utställning blir det verkligen måleri in i det sista.

Två stora tavlor som jag önskar ha med på utställningen målades över i förrgår. Processen på dessa har varit igång i drygt 4 veckor, de hade även förmånen att få åka med till Branäs förra veckan, så måleriet varvades med skidåkning. Många lager färg av rosa, neonrosa samt orange satte grunden. En stad växte fram men den blev sne så fler och fler hus fick suddas ut med hopp om att den sneda känslan skulle försvinna men tillslut fanns ingen stad kvar, alla hus var borta………hahahahaha. Den där staden ville uppenbarligen inte vara med på duken, den fanns nog mer i mitt huvud.

Räddningen blev vit färg och roller, tänk att det kan vara så underbart att måla över något. När hela duken var täckt med vitt slängde jag på lite ny färg och så vips blev den nästan klar direkt. Ibland undrar jag över hur det vissa gånger kan gå så lätt och snabbt att bli nöjd med en målning, medan det andra gånger känns som bilderna aldrig blir klara.

Idag är det sista rycket för imorgon hänger jag utställningen på Galleri Odinslund i Bollebygd. Resterande del av dagen går till att lägga sluttouchen på de tavlor jag målade över i förrgår, färdigställa samtliga målningar med signatur, titel samt hänge så det blir klara för att packas in, skriva ut informationsblad, packa konstkort, vaser,  dricka, godis, stryka duka, skriva ut prislista mm. Det är en hel del småfixande kvar och med min tidsoptimism så tror jag alltid att det går snabbare än det oftast gör. Därför kan det bli en väldigt lång kväll och natt………..

Tillbaka till staffliet.

Nedan: Den sneda staden (nu övermålad och något helt annat). staden_som_frsvann_vedic_art

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?