Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

ALLT FALLER PÅ PLATS

Bit för bit så börjar allt falla på plats, likt ett pussel som i egen takt låter varje liten del hamna där den hör hemma när tiden är inne.

Drygt en vecka kvar till min utställning – “Alltings början”. Från prestationsångest och totalt stopp i skapandet blev resultatet av att jag kände att jag var tvungen att producera nytt. Till ett läge där allt långsamt plötsligt löser sig och jag äntligen har lyckats släppa kraven.

Det är väldigt svårt att släppa prestationsångesten när den sätter sig för djup och jag vet hur jag kan göra och vilka strategier jag kan ta till, men ibland hjälper det inte. Detta är nog det längsta motstånd jag hittills fått erfara, i ett tidigare blogginlägg har jag skrivit om just om detta. Klicka här för att läsa.

Många frustrationer och penseldrag senare blir tavla efter tavla klar och når sin fullbordan, det känns fantastiskt, en otrolig frihetskänsla. Dessa målningar håller jag lite för mig själv tills tiden är inne och det är dags för vernissagen. Så ni som är nyfikna på att se mina senaste alster är varmt välkomna till Galleri Odinslund i Bollebygd lördag den 11 april klockan 10-14, då finns jag på plats tillsammans med dessa. Utställningen pågår till 30 april med bibliotekets öppettider.

Ser fram emot att träffa er!

ALLTINGS BÖRJAN

Vernissage lördag 11 april

Tid: 10-14

Plats: Galleri Odinslund – Bollebygds bibliotek
Pågår: 11-30 aprilkarolina_larsson_vedic_art

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?