Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

LYCKORUS

Förra lördagen hade jag en väldigt lyckad vernissage i Bollebygd på Galleri Odinslund, innan den var det en intensiv period med måleri för att få klart nya alster till utställningen. Denna vecka har varit fylld med alla förberedelser inför Lasse Åbergs utställning i galleriet, Skapande skola, ett annat projekt med fritt måleri i Mölndal samt jobb på Gadden.

I fredags var det förhandsvisning av Lasse Åbergs utställning Art´s fun med många besökare, i går hade vi vernissage och ännu fler besökare, rekordmånga! Det var en avslappnad och skön stämning med glada människor som besökte Galleri Villastaden. Lasse var på plats båda dagarna vilket var en upplevelse, så häftigt att han ville ställa ut hos oss! Helgen avrundades idag med måleri för barnen. En sprudlande, energifylld och intensiv helg med massor av nya intryck. Jag känner mig oerhört glad, nöjd och stolt över den senaste tidens upplevelser och är evigt tacksam för att detta händer mig. Lite svårt att ta in alltsammans, får nästan nypa mig i armen för det känns overkligt. Nu längtar jag till min frizon, måleriet, där jag kan landa. Bara vara, samla mig och låta det sjunka in. Nu är det tid för återhämtning!

Tusen tack alla som har besökt min utställning, Lasse Åbergs vernissage samt alla underbara barn som förgyllt min dag. All kärlek till er!

Bild från barnens måleri idag.fritt_mleri_fr_barn

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?