Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller order@annakarolina.se

ETT UPPVAKNANDE

Idag har jag upplevt något fantastiskt häftigt känslomässigt som jag strax ska berätta om men först vill jag skriva om historian bakom min bok ”Skaparglädje”.

För ca två år sedan var jag med i ett nätverk tillsammans med bl.a Camilla som precis hade startat bokförlaget Mindboozt. Hon hälsade på mig i Borås en varm solig sommardag 2018 för att prata idéer, Camilla tyckte nämligen att jag skulle skriva en bok om måleriet för att inspirera fler att måla. Jag hade bloggat om skaparprocessen o livet under flera år så visst blev jag lite lockad men en BOK!!!! Nä det var nog inget för mig.

Tidigare den våren hade jag en utmaning på Facebook som jag kallade ”Kreativa april” o det byggde på att jag varje dag i april delade med mig av något jag skapade o sedan fick de som hängde med dela sina kreativa verk. Det blev en fantastisk respons o en sån kraft i att göra det tillsammans med andra. Då blev det tydligt för mig att det många behövde för att komma igång var en spark i baken o enkelhet. 

Camilla sådde ett frö i mig den där sommardagen som under några månader grodde o i september ringde hon till mig o sa – nu är det dags att skriva boken! Det häftiga var att när jag då tittade i kalendern så upptäckte jag att den var tom i fem veckor framöver. Så jag sa – ok vi kör! OM jag kan skriva klart den på fem veckor! Ett intensivt galet skrivande o arbete började o jag kan idag inte fatta hur jag lyckades, det var kaos men jag fortsatte att skriva o skriva o skriva. Samtidigt som egot överöste mig med rädslor o gnagande, jag satt flera gånger uppgiven på golvet mitt i alla papper som låg huller om buller o undrade vad tusan jag gett mig in på……….

Fem veckor senare mailade jag iväg första utkastet till Mindboozt för korrigering, sedan var det några turer fram o tillbaka med justeringar o i december höll jag första provexemplaret i min hand. Wow! När jag bläddrade i den o läste kunde jag inte riktigt förstå vem som skrivit, var det verkligen jag? Hur det kunde kaoset bli en bok med alla kapitel i en sån bra ordning? Hur hade jag fått till flödet i boken? Helt galet o overkligt!

I februari 2019 släpptes boken o det blev en sån succé, det var o är fortfarande många som längtar efter det kreativa o min stora vision är att få igång hela världen att måla o skapa.

Nu ska jag fortsätta berätta om dagens upplevelse. I höstas kontaktade en annan Camilla mig (som både har boken o varit med i första workshopen på Facebook) för att fråga om hon o en kollega fick använda boken ”Skaparglädje” som kursmaterial för ett projekt i Aktiv Kraft (Jobb Borås på Arbetslivsförvaltningen). Under 12 veckor har Camilla Hjalmarsson & Christoffer Rabén inspirerat deltagarna till Skaparglädje med syfte att väcka kreativiteten, glädjen o välmåendet. De har valt ut 12 olika kapitel som de jobbat utifrån o idag var det vernissage. 

Alltså wow jag blev tagen o berörd på djupet, jag hade rysningar på hela kroppen. Det var så mycket känslor i dessa konstverk, vilken upplevelse! Jag har fortfarande svårt att ta in o förstå att boken påverkar så många människor men idag fick jag ett uppvaknande – detta är på riktigt o detta har förändrat deltagarnas liv! Det är så magiskt att jag nästan svimmar av lycka o glädje. Tack tack tack universum för att jag får vara med o sprida skaparglädjen vidare i världen.

Tänker att vi inte kan vänta till september med en ny workshop skaparglädje så vi kör igång en omgång 6 april, klicka här för att läsa mer! Eller vad säger ni? Vilka hänger på? 

Solsken
Karolina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?