Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller order@annakarolina.se

NÄR DET BLIR SOM DET BLIR

Jag vågar nästan inte berätta detta men första lagret färg på denna lades redan år 2010 o det magiska är att det är min första sålda målning som var med på min allra första utställning. Förra året fick jag tillbaka den i min ägo för att köparen flyttade till mindre lägenhet o hade inte längre plats för den o ville att den skulle gå tillbaka till mig. Så i december förra året började transformationen för jag kände att den behövde målas med ny energi o det coola är att just denna var startskottet för det som skulle komma sen (att detta skulle komma att bli mitt yrke). Det finns videoklipps under hela processen på Facebook så att det går att följa förvandlingen, se länkarna längst ner.

Jag älskar elefanterna, alla små ljuvliga detaljer o dolda budskap som finns gömda här o där i målningen. Att betrakta den är som att gå på skattjakt i ett krispigt vinterlandskap med skimrande silverblad. Elefantfamiljen betyder för mig trygghet, värme o innerlighet. De blå nyanserna som så finstämt skapar dynamik tillsammans med de vackra mönstren. När jag sveper med handen lätt över målningen känner jag strukturen under fingertopparna, det är sand, hålrum av bubblorna o färglager som ligger invävt i färgen. Känslan att den är processen har pågått från år 2010 till 2020 är helt makalöst!

Jag tror ju som ni vet att allt har en mening o det som sker sker av en anledning. Denna målning som vars titel från början var ”Inspiration” tror jag kom tillbaka till mig för att påminna mig om vägen hit. Hur alla små val, idéer o impulser har fört mig hit till detta nu, att målningens titel manifesterat min framtid för inspiration det är precis det som glöder i mig o som jag så innerligt vill sprida till hela världen. Så tack för att jag fick knyta an till målningen igen o transformera om den med hela min historia tills idag, nu släpper jag den fri med nästa önskan – ”All we need is love” o ett hopp om en mer kärleksfull värld att leva i. Klicka här för att för att komma till målningen!

Framöver kommer jag skriva om min livsresa i flera delar så att ni kan få läsa om hur allt har utvecklats med glimtar från mitt arv, vägval o betydelsefulla människor.

Solsken
Karolina

Här finns hela processen i videoklipp på facebook:

 

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?