Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

ORIGINALMÅLNINGAR

Jag älskar att vara fri i mitt skapande, det är färgerna som styr och kommer direkt från hjärtat. Färgstark glad energirik konst som fyller dig med solsken är mitt signum! Jag låter intuitionen visa vägen helt enkelt och därför varierar mina motiv och uttryck efter livet. Jag vill inte att någon människa någonsin ska behöva begränsa sig och därför är det än viktigare att jag med min konst står upp för friheten att få göra på sitt eget sätt utan rätt eller fel. Styrkan och glöden i mitt skapande är variationen, jag gillar att vara ombytlig, testa nya tekniker, experimentera, göra sånt som andra säger inte går, blanda motiv och färgskalor, ja göra det jag känner för just i stunden. Jag älskar processen från den vita duken genom alla lager av färg, energin, känslornas frigörelse, texten o titeln som sätter ord på allt som tillslut blir ett. Det är hela denna process, livets cirkel som är så innerligt vacker. 

När målningen är klar och signerad kommer ofta titeln och därefter en text som förklarar vad just varje konstverk betyder för mig eller vill förmedla till omvärlden. Det är mitt sätt att djupdyka i mina tankar, tydliggöra och sätta ord på var som försiggår bakom kulisserna inne i mitt inre. Texterna är presenterade med varje originalmålning, de flesta finns på Instagram o Facebook.

Några målningar skänks till välgörande ändamål b.la till Jontefondenvissa blir endast posters, andra släpps vid speciella tillfällen såsom tavelsläpp på sociala medier, utställningar, sommarturné, trädgårdsvernissage o andra kuliga happenings några gånger om året. Jag älskar variation o att göra på olika sätt – ombyte förnöjer helt enkelt!

För mig handlar det om föreningen, länkningen, sammankopplingen. Det enda viktiga som betyder något är vart o vem målningen är ämnad för. Att det blir rätt hela vägen, att hjärta o målning finner varandra, den där äkta sanna förbindelsen. För mig är den personliga kontakten essentiell så därför har jag valt att inte ha mina målningar tillgängliga här i webshopen. Det känns fel att vem som helst ska kunna gå in o klicka hem en målning, för jag vill vara med o bestämma o känna in vem den är ämnad för. Ett original är ett enda exemplar, det enda i sin sort, där min innersta själ o processens alla känslor tillsammans med färgerna skapat verket. Det är därför mina målningar inte finns hos konstföreningar, gallerier eller andra utställningar, för jag vill veta! Jag har testat det mesta men landat i att detta är min väg. Det har hänt att jag sagt nej när jag känner att verket o personen inte är menade för varandra. Även om jag tror att det redan är förutbestämt o att det sköter sig självt så känns det ändå rätt att mina målningar finns hos mig. De finns presenterade i mina flöden i sociala kanaler o gör ditt hjärta dubbelvolt när du ser någon målningen kanske just den är ämnad för dig. Då är det bara att skriva eller ringa till mig.

Vill du se originalverk till salu är det bara att kontakta mig eller titta runt i mitt flöde på Instagram så finns de presenterade.

Ett axplock sålda målningar

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?