Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

DRÖMMAR BLIR VERKLIGHET

När jag i våras tog beslutet att satsa mer på måleriet och mitt företag kunde jag inte ens drömma om hur det skulle bli. Hösten har varit en rolig, lärorik och spännande resa. Tänk vad tankens kraft är stark och vad viktigt det är att stå upp för sig själv och verkligen göra det man brinner för. Det leder till oanade möjligheter. Jag ställde in kompassen och bestämde mig och allt blev bättre än jag vågat tro.

Det vi fokuserar på och sänder ut kommer tillbaka till oss flera gånger om, det är häftigt! Nu är det snart nytt år och kanske dags att faktiskt reflektera över just detta. Vad fokuserar du på? Hur är dina tankar? Lägger du tid på det du vill? Sänd ut din önskan så kanske den blir uppfylld……………

Det känns som 2015 kommer bli ett bra år med nya utmaningar, utställningar, mässor, Vedic Art kurser runt om i landet, måleri på Öland och mycket mer, vi får se vart det bär.

Jag lever min dröm och ger livet vingar!Dreamscometrue

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?