Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller order@annakarolina.se

INSPIRATION

Tänkte skriva lite om hur jag ser på inspiration. Genom åren har jag låtit målarlusten styra hur mycket och ofta jag målar, vilket periodvis blir mer, mindre eller inte alls. Efter sommaren har jag testat att ge mig tid i ateljén fem till sju dagar i veckan (bortsett från resor) och vilken skillnad det är. Jag har märkt att det faktiskt bara är att sätta igång för ska jag vänta på att inspirationen ska hoppa på mig blir det inte mycket kreativt gjort.

Det kan låta lite hårt och påtvingat men det bästa i detta är att målar jag lite varje dag är det lättare att komma igång och det finns så gott som ingen startsträcka alls, inspirationen ger mer inspiration som skapar flow. Men när det går längre tid blir motståndet större och vid dessa tillfällen är i varjefall jag expert på att komma på allt annat som behöver göras istället för att just måla som tex att tvätta eller städa som i vanliga fall är rätt trist.

Så vad väntar du på? Du har inspirationen inom dig, väck den med färgerna och bara gör för efter en liten stund släpper motståndet och målarlusten segrar. Avdramatisera det hela genom att experimentera dig fram och ha roligt, på så sätt lovar jag att impulserna vaknar upp och kommer visa dig vägen. Det behöver inte vara flera timmar varje dag utan ge dig den tid du kan för det skapar mersmak och det du vill ha mer av i livet behöver näring. När det du vill ha mer av!

Oavsett om det är måleri eller annat du ägnar dig åt så fungerar det på samma sätt – gå inte och vänta för då kan du få vänta länge och vem vet hur lång tid vi har här på jorden………

Vad är ditt nästa steg?

 

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?