Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

KERAMIK MED BUBBEL

Alltså vilken härlig dag jag har haft i Ljuva Drömmars mysiga keramikverkstad idag. Jag har ju hittills snöat in på rakubränning av mina skulpturer för jag älskar effekterna. När det spricker, krackelerar och lever sitt egna lilla liv som göra att sköningarna får ännu mer personlighet och säregna drag.

Idag har jag testat något nytt som starkt konkurrerar med rakun – att bubbla glasyr, wow vilken kick! Det blev tre pingviner som fick hänga med som testpanel och resultatet ser vi på fredag.  Det är ju inte resultatet som är det viktiga utan vägen dit, upplevelsen! Men jag hoppas ändå att det blir bra för detta var så fantastiskt roligt att jag hade lyckobubblor i hela kroppen efteråt, ett riktigt lyckorus som jag får när jag bränner raku också.

Först glaserade jag pingvinerna med vit glasyr sedan bubblade jag på svart glasyr. Det bästa med denna teknik är att den inte heller går att styra utan det blir lite som det blir och ni som följer mig vet att det är just det jag älskar med skapandet. Att inte kunna kontrollera och styra utan låta processen leda och jag flowar med.

Här kommer en liten filmsnutt, klicka här: Bubbelkeramik
Lägger ut fler bilder på fredag så ni får se:)

Kram

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?