Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

WITH ALL HIS BEAUTY

Nu är den fulländad min vackra påfågel, den breder ut sina mästerliga fjädrar och är stolt.

Han var en utmaning som behövde mycket kärlek och varsamhet under processens gång men nu äntligen är han här, unik, strålande och majestätisk!

Eftersom resan var en känslostorm med flera jobbiga motstånd är han väldigt speciell. Vi har gått igenom många mentala hinder tillsammans och otaliga timmar har vi tillbringat ihop, där varje liten del sakta sakta fått växa fram. När jag ibland varit lite för ivrig och för snabb har det börjat krångla direkt och då var det bara att stoppa, vänta in, låta honom vila och fortsätta dagen därpå. En lång resa som tillslut förenade oss till ett och glädjen är total.

Måleriet är häftigt, det är en spegling av mig själv, där jag möter den rena äkta sanningen, mina rädslor, motstånd, flow, lyckorus, ja alla känslor. Jag har möjlighet att följa min process och utveckling i efterhand för att se saker och ting tydligare, ibland vill jag inte se eftersom det kan vara jobbigt men det går inte att blunda för evigt………

”With all his beauty” är titeln på tavlan och förmodligen kommer den vara i mina ägor en tid framöver. Har väldigt svårt att släppa den, tror jag behöver ha den hos mig och låta det som är igång få vara det tills vi är redo att vara utan varandra.

With all his Beauty anna karolina

 

 

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?