Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

VERNISSAGE

Igår klockan tolv öppnade vi dörrarna till galleriet med utställningen ”Sinnenas expansion i färg”. Våra förväntningar var ganska låga eftersom både kretsloppet och konstrundan pågick samtidigt. Men vilket vernissage det blev! Mycket folk i en jämn spridd ström besökte galleriet under dagen och vi fick hålla öppet en timma extra. Det märks att fler och fler börjar känna till Galleri Villastaden och hitta dit, vilket är fantastiskt roligt. Många målningar fick nya hem och en av Martinas tavlor fick följa med den nya ägaren direkt.

Det bästa med att ställa ut är mötet med besökarna, att se hur de berörs av konsten på olika sätt, deras uppskattning och fina lovord samt deras positivitet till galleriet, att vi gör det bra! Det ger oss massor av inspiration och bekräftelse på att det vi gör är rätt, vilket driver oss till att fortsätta utvecklas och fokusera på vår vision. Jag är så tacksam för att kunna ägna mig åt detta som är min stora passion, tack för att ni hjälper mig att sprida min konst och energi över världen!

Jag lever min dröm och ger livet vingar!

Utställningen pågår till 9 oktober och är öppet tisdagar och torsdagar kl 14-18 samt lördagar kl 12-16. Kom gärna förbi i veckan då kommer jag finnas på plats både tisdag och torsdag. Frundran

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?