Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

UGGLOR

Jag är inne i en ugglefas i måleriet! Den första ugglan visade sig i slutet av maj, sedan kom ”Hedvig” när jag målade på Öland i juni, därefter ville en tredje ge sig till känna i augusti. Nu sedan två veckor tillbaka kan jag inte måla annat än ugglor, det är så många som vill fram och jag älskar det – jag älskar dom alla. Det är så roligt att den ena blir helt olik den andra, var och en har sitt unika uttryck och vill sprida något fint i världen.

”Djurens språk” av Solöga är en fantastisk bok som jag tycker mycket om att läsa i då och då. I den finns det ett fint budskap/ gåva från olika djur. Det finns flera ugglearter att läsa om men om man slår upp bara uggla står det – gör bruk av din egen visdom. Min gåva till dig är att föra din egen visdom och tradition vidare.

Och det känns ju bra eftersom jag bestämde mig innan sommaren för att lägga mycket mer energi på mitt företag i höst – så ja, jag för min egen visdom vidare genom måleriet och mina kurser. Det är min väg just nu, den kanske ändras framöver men nu gäller det att följa med och njuta av allt fint som kommer till mig.Visionren_Vera_Karolina_Larsson

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?