Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

SOMMARTURNÈ

Det är med glädje jag nu kan avslöja hur sommarturnén går. Väldigt kul och samtidigt läskigt eftersom detta är utanför min trygghetszon, jag övar ständigt på att gå emot rädslan och utmana mig. Får påminna mig om vad det värsta är som kan hända och då blir det inte längre så allvarligt, i värsta fall blir det fiasko men då har jag ivarjefall vågat göra o förhoppningsvis haft kul istället för att tveka och inte tagit steget alls. Jag fick idén till sommarturnén för någon månad sedan och har sugit på karamellen sedan dess, tänkte först vänta till nästa sommar men känner att jag måste göra det NU. Smida medans järnet är varmt och själv tycker jag att det är en strålande ny rolig idé som känns lite galen och oerhört spännande. Tycker om när konsten går utanför ramarna och det blir lite roligheter av det hela, tänk vad härligt att komma o hälsa på er istället för tvärt om. Tänker att detta koncept utvecklas till nästa sommar eller kanske redan till hösten, vi får se vad som hinns med för jag är frestad att åka norrut nästa gång.

14 juli 16-18 Varberg – Solbadsvägen 97
18 juli 10-18 Helsingborg Sofiero Slott Glasverandan
19 juli 16-20 Surf Champagne & Art – Viken, Hamnplan 9

Sedan kan allt hända o det finns utrymme för en spontan fortsättning efter Viken eller kanske fler stop efter vägen. Lite galen o impulsiv som jag är blir det att gå på intuitionen, vilket jag ÄLSKAR. Säg till om du vill att jag ska titta förbi med min konst om du håller till efter turnévägen:)

Nu blir det många timmar i ateljén för att måla nya alster till min turné, men först är det smygtitten nu på torsdag 28 juni 16-19. Det vore så fantastiskt kul om du vill fira in sommaren med bubbel, konst och mig i ateljén. Bjud gärna med vänner, nära & kära eller andra glada människor som gillar färg o trevligheter:)

Just det – nedan är den stora målningen som blev klar häromdagen, ”Falling in love” ca 2×2 meter. Det är bara att höra av dig vid intresse eller om du vill beställa en speciell egen målning.

Ha en finfin kväll!

Kram
Karolina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?