Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

FIRST KISS

Första målningen är klar i nya ateljén, grunden är satt med ”First kiss”. Det kanske är en metafor för att jag o ateljén nu är ett, att vi har vävts samman för att skapa magi tillsammmans. Färgerna o energierna är förenade o redo för en ny tid, känns lite som en pånyttfödelse med pirr i magen för vad som komma skall. Förväntan, glädje o den kreativa processens hela känslopalett vibrerar i väggarna. Fundamentet är satt o de vackra ljusrosa pelargonerna står i fönstret o sprider kärlek. Åh vad detta känns fint!

Inspirationen bubblar o bara väntar på att kurser, skaparkvällar o event ska dra igång o jag inte kan hålla mig längre! Kan inte vänta till den stora invigningen i slutet av augusti så därför bjuder jag in till en liten smygtitt torsdagen den 28 juni 16-19. Är du nyfiken på hur jag har det är du varmt välkommen på bubbelmingel. Jag har begränsat antal platser så du behöver anmäla hur många ni blir till info@annakarolina.se eller sms:a 0707-42 60 53.

Jag finns på Salmeniigatan 9 i Borås, är du ute o åker eller promenerar är jag jätteglad om du vill titta in på en kopp kaffe – du är alltid varmt välkommen! Givetvis går det alldeles utmärkt att handla brickor, presenter o målningar här istället för i webshopen, ring bara innan eller skicka ett mail så att jag är på plats.

First kiss är verkligen ett statement kan jag känna nu när den fått vila några timmar. Den är i min favoritfärg rosa med lite guldskimmer, i en storlek jag gillar väldigt mycket, ett hjärta format av färgkluddar som står för alla små pusselbitar som fallit på plats o fogats samman o lagt grunden för en vacker framtid………vad ser eller känner du?

Titel: First kiss
Mått: 25x25cm
Pris: 2.500kr

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?