Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

SKRIVANDETS MAGI

Att skriva och sätta ord på livet, processen och måleriet har visat sig bli en viktig del i mitt skapande. På något vis är det som att jag klargör för mig själv, reflekterar och insikterna blir tydligare. Det kan vara så att jag i skrivandets stund får en pusselbit som faller på plats, ser något jag tidigare inte kunnat se eller så förstår jag inte ett enda ord.

Skrivandet har inte alltid varit en naturlig del i måleriet och processen utan det startade för något år sedan. Jag kände en stark längtan av att få utrycka mig genom orden, att sätta mina tankar på pränt och kanske kunna inspirera andra genom mina upplevelser. När jag väl började skriva var det som om en fors kom ur mig, orden och meningarna flödade det var som att den kanalen hade väntat på att få ta plats och få utrymme sedan länge. Då skrev jag när andan föll på lite då och då numer skriver jag varje dag, vissa dagar blir det bara några ord och andra dagar strömmar det på och blir långa texter.

Jag skriver om det som pågår just nu inget speciellt utan bara det jag har i tankarna just då och det häftiga är att i takt med att tangenterna smattrar blir jag lättare i hjärtat. Även om orden blir till kluriga texter och svåra att förstå så kan det landa efter några dagar eller inte alls men det gör inget för det är skrivandet (även den processen) som är viktigast. Vad det blir av det är inte fokuset utan det är resan, att upptäcka, erfara och reflektera som får mig att må bra. Att sortera allt som finns i huvudet som snurrar och bubblar, alla miljoner idéer och tankar som poppar upp i full fart.  Det gäller att hinna få ner allt på pränt för att dokumentera, strukturera och kanske bli klokare på mig själv…………om det nu går:)

Önskar er en härlig dag!

Kram

 

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?