Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller order@annakarolina.se

INSIDE THE BUBBLE – LOVE IS IN THE AIR

Då var det dags att dyka in i skaparbubblan igen och se vad som pågår under processen. Idag blir det en av de senare målningarna som heter ”Love is in the air”.

Denna målning är från början en så kallad avkletningsduk som jag smetar av överbliven färg på, jag har alltid en sådan stående i ateljén. Det lustiga med denna var att jag såg blommorna efter att färgen varit där i säkert en vecka, helt perfekta i all sin enkelhet. Ibland när jag målar och är i ett flow så går allting som på repeat, jag målar och målar, stryker av färg som blir över, målar och målar igen, stryker av ny färg och målar igen osv. Den vänstra hjärnhalvan (den intellektuella) som vill strukturera upp och skapa ordning vilar medan den högra kreativa får utrymme, det är då det uppstår magi och bara blir som just med denna. Det är det jag älskar med skapandet!

”Love is in the air” handlar för mig om allt det vackra i naturen som får våra sinnen att spraka, får oss att stanna upp och njuta av allt det spirande ljuvliga. Blommornas färgrikedom, trädens skiftningar, himlens oändliga nyanser och molnens formationer är magiskt! Det är förälskelse i luften, förväntningar och känslor som bubblar i kapp med fåglarna som kvittrar. Åååå vad jag längtar till våren! Jag riktigt känner hur jag förflyttas till en härlig ljummen solig dag som doftar sommar och kärlek, en strålande bättre dag.

Det har blivit flera tavlor med just vallmo och i Solögas bok ”Växternas språk” står det att vallmo betyder:
Nu är tid att älska. Visdom: Jag öppnar upp mitt hjärta för kärleken. Jag bjuder in kärleken till mitt liv igen.

Så låt kärleken spira som aldrig förr!

Är du intresserad av ”Love is in the air” är det bara att ringa eller maila och självklart går det bra att delbetala om så önskas.

Storlek: 163×110 cm
Pris: 15.500 kr

Ha en finfin vecka!

Kram
Karolina

 

 

 

 

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?