Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

Så ljuvlig äro sommaren

Nu är det tid för mig att gå in i älskade skaparbubblan igen efter en intensiv termin med boksläpp, Skapande skola, konstrunda, pingvinsläpp, specialbeställningar, boksignering, företagsevent, måla & bubbla mm.

Jag älskar verkligen alla delar i mitt företag, varje liten del är betydelsefull för det ena ger inspiration till det andra o på så sätt blir cirkeln sluten. Även om jag jobbar mycket, typ hela tiden (hahahah) så bestämmer jag själv över min tid o det är såååå värdefullt. Varje morgon när jag vaknar känner jag tacksamhet för att detta är mitt liv o att jag har förmånen att jobba heltid med det jag älskar. Jag blir så himla glad för varje beställning som kommer in o det glädjer mig oerhört mycket att få skicka solskenspaket över hela världen.

Nu är det tid för sommarlov – att njuta av grönskan, dofta på blommorna, plantera rosor, fortsätta skapa vår drömträdgård o måla. Från o med idag är jag ihop med färgerna. Måla måla måla, i mitt älskade förkläde ska jag gå här i min ateljé o strosa runt. Måla lite, flytta om o fixa, sippa på mitt kaffe o njutglo av allt det vackra, måla igen o ta en promenad eller två när målningarna behöver vila. Tid att bara vara med utrymme för att skapa o försvinna in i fantasins värld där tiden står still, visst låter det ljuvligt?

I juli blir det trädgårdsvernissage i Varberg, det var sån succé förra året så vi kör en repris i år igen på Solbadsvägen 98 i Apelviken. Jag återkommer med datum o tid. Sedan finns det andra idéer som jag är sugen på men först behöver jag klura lite till innan jag avslöjar något…….ni vet alla mina impulser som ligger på lur:)

Så ljuvlig äro sommaren, eller hur?

Solsken
Karolina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?