Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

NYTT BLIR TILL

Idag har det fotograferats för fullt, både tavlor och keramik. I år har jag lovat mig själv att bli bättre på att jobba mer med att nå ut med min konst på nätet. Att starta en webshop i anslutning till min hemsida där det går att handla brickor, kuddar, konstkort samt posters/konsttryck. För något år sedan var jag pågång med konsttryck men det blev mest krångel och jag var osäker på om jag ville. Men nu känns det helt rätt och allt flyter på, så tiden är inne – det är dags. Jag vet att det är många av er som efterfrågat detta och snart är det verklighet, tjohooooo.

Tanken är att det blir motiv från mina senare målningar, de som är sålda är sålda och jag har inte tillräckligt bra bilder som går att använda till tryck. De flesta motiv kommer finnas i tre olika format så att ni kan välja det som passar bäst till hemmet. 

Jag hojtar till när jag släpper mina konsttryck, tror det blir om några veckor……..

Vi hörs:) 

IMG_6338

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?