Idag har det fotograferats för fullt, både tavlor och keramik. I år har jag lovat mig själv att bli bättre på att jobba mer med att nå ut med min konst på nätet. Att starta en webshop i anslutning till min hemsida där det går att handla brickor, kuddar, konstkort samt posters/konsttryck. För något år sedan var jag pågång med konsttryck men det blev mest krångel och jag var osäker på om jag ville. Men nu känns det helt rätt och allt flyter på, så tiden är inne – det är dags. Jag vet att det är många av er som efterfrågat detta och snart är det verklighet, tjohooooo.

Tanken är att det blir motiv från mina senare målningar, de som är sålda är sålda och jag har inte tillräckligt bra bilder som går att använda till tryck. De flesta motiv kommer finnas i tre olika format så att ni kan välja det som passar bäst till hemmet. 

För er som går och väntar på webshopen med målarmaterial kan jag berätta att det inte kommer bli någon sådan i nuläget utan ni är varmt välkomna till Ateljé K om ni vill handla. Efter en höst som varit väldigt intensiv som jag skrev om i förra blogginlägget (läs mer här) var det nödvändigt att börja skala av och ta bort sånt som jag inte känner för till hundra procent. När jag väl tog beslutet att inte sälja målarmaterial på nätet lättade en jättestor sten från mina axlar, så himla skönt men kanske tråkigt för er som inte bor nära. Nu är mitt fokus att bara jobba med det som skänker total glädje, det blir det som får vara mitt roder framöver. Allt annat ordnar sig – tillit!

Jag hojtar till när jag släpper mina konsttryck och webshopen är klar, tror det blir om några veckor……..

Vi hörs:) 

IMG_6338