Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

NÄR DET BLIR FÖR MYCKET

Det har varit en intensiv höst för mig och det är först nu jag känner att jag vill lätta mitt hjärta och skriva om det som varit.

Jag älskar mitt jobb och det är det bästa som finns men det är inte bra när det blir för mycket. Det är svårt att dra en gräns för när jobbdagen slutar för det är så mycket runt omkring som ni kanske inte ser men som behöver göras plus att det snurrar på för fullt i huvudet. Jag var trött, stressad, all tid gick till jobb, vissa dagar dubbla pass, jag lyssnade mindre och mindre på min intuition, frågade andra om råd istället för att känna efter själv i hjärtat vad JAG egentligen ville. Jag orkade inte ens ta mig till yogan eller måla som jag vet var det jag behövde som mest just då men ändå valde bort.

När jag kom hem en dag såg jag att tvätten var upphängd och frågade då min man om han hängt upp den. Han svarade – Nej det gjorde du innan du gick till jobbet imorse.

Då blev jag lite rädd, hur kunde jag glömma!!! Fler liknande saker glömdes bort och jag kände mig väldigt förvirrad och trött, på gränsen till att bryta ihop. I den förvirringen brast det för mig, jag bara grät och grät som ett litet barn i min mans armar. Det kändes som jag skulle gå sönder, spricka i tusentals bitar men det var så skönt att bara få släppa ut känslorna och gråta. Inte hålla emot och bita ihop utan bara få tömma mig och ge efter.

Många långa fina samtal med min förnuftiga och stöttande man gjorde att de sista dagarna innan jul kändes bättre och jag kunde äntligen se ledigheten som låg framför oss.

Nu är vi tillbaka hemma igen efter nästan två veckor i stugan med mycket vila och lite skidåkning. Jag avslutade 2016 med en magsjuka, det var väl det sista som skulle ut av det gamla.

Igår hade jag måleri för barn, så himla roligt att se den kreativa utvecklingen och deras sätt att uttrycka sig. Idag har jag börjat planera och strukturera upp livet, en månad i taget som mest. Jag har lovat mig själv att vara snäll mot mig själv, bara göra det jag mår allra bäst av att göra och ta en sak i taget. Måleriet har fått stå tillbaka och det är något jag kommer prioritera i år, det blir också flera Skapande skola projekt i Borås kommun men även i Lerum vilket är väldigt roligt.

Sedan får vi se vad som händer……………..

Önskar er alla en god fortsättning på det nya året o hoppas vi ses framöver!

Namaste

Karolina

colourful

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?