Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

MIN EGENDESIGNADE KLÄNNING

För ganska exakt ett år sedan jag fick jag snilleblixten om en helt egendesignad inksidenklänning! Vi skulle nämligen på bröllop och jag hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig. Som alltid när jag kommer på något är det effektivitet och snabba puckar som gäller. Fick idén och ringde kära mor direkt för att fråga om hon möjligtvis skulle hinna sy en sidenklänning med kort varsel. För vi skulle på bröllopet dagen efter vi landat från semestern. Vilket betydde att mamma bara hade några dagar på sig att prova på mig innan vi åkte. Så mamma svängde förbi tygaffären samma dag och köpte sidentyg som hon lämnade hos mig och sedan satte jag igång att måla/skvätta galet mycket ink. Efter det trollade mamma fram den mest fantastiska klänning plus en liten kuvertväska. Å såklart en näsduk till mannen min. Jag säger bara – synkronisering!
Äääälskar synkroniseringen, magiskt💛 minns du?
Solsken
Karolina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?