Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

LJUS I MÖRKRET

Jag är konstant trött, orkar varken yoga eller måla fast jag mycket väl vet att det ger energi tillbaka och just det som behövs. Vill bara vara hemma, tända ljus, kura in mig och umgås med familjen, dra mig tillbaka in i värmen och stänga ute den gråa hösten. Hoppas snön kommer snart och livar upp mörkret. Att försöka hitta det inre ljuset är inte lätt just nu men helgens Vedic Art kurs gav mig en boost och idag blev det äntligen måleri!

Det blev en riktig pilldag, ibland känns det inte alls spännande och roligt gå loss med färgerna utan ro och stillhet känns bättre. Det är välidigt varierande beroende på sinnesstämnig. Jag kan hålla på hur länge som helst och verkligen gå in i detaljerna. Väldigt meditativt, lugnt och välbehövligt. Den målning som visas nedan fick min uppmärksamhet, det var den jag experimenterade med sist. Den har hängt uppe på väggen sedan dess och jag har haft möjlighet att verkligen se, betrakta och känna in den.

Har sett en fjäril i målningen från början men inte riktgt känt hur den vill komma fram. Idag åkte plastspiralerna och tråden bort för det störde på något sätt. I långsam takt utvecklades fjärilen och därefter kom mina kära bubblor tillbaka. Den är lågt ifrån klar, vet inte ens vilket håll den ska vara på än, men om den når sin fullbordan innan Julöppet i galleriet så kommer den finnas där att skåda.vedic_art_fjril2

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?