Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

ATELJÈ K ÄR IGÅNG

Äntligen är Ateljé K igång på riktigt! I lördags hade jag första Vedic Art kursen och idag första tillfället med ”Öppen ateljé”. Jättekul att det var några som droppade in på måleri och andra som kom förbi för att shoppa i butiken. Tanken med ”Öppen ateljé” är att alla är välkomna, ung som gammal och även om du aldrig målat tidigare finns det möjlighet att prova på att skapa fritt helt kravlöst tillsammans med andra. Ett bra sätt att se om det kanske är något du faktiskt tycker om. Läs mer här! 

Mitt måleri har tyvärr fått stå på paus ett tag eftersom fokus har varit att få klart allt i ateljén och det är mycket mer att fixa med än man tror. Längtan efter färgerna är stark och det känns när det varit ett för långt uppehåll utan regelbundenhet, de där timmarna med mig själv i målarbubblan är väldigt viktiga och välgörande. Det är då jag mår som bäst, färgerna gör mig helt enkelt glad.

Utställningen FoKo Art To Go i Stockholm är i full gång och på vernissagen var det 650 personer. Det är häftigt! Många fantastiska konstnärer med olika tekniker under samma tak och det bästa av allt är att utställningen förändras allteftersom verken säljs, då plockas nya alster fram och utställningen tar ny form. Passa på att göra ett besök om du är i närheten, den pågår till 30 oktober i Beta Stockholm (passagen till NK).

Nästa vecka är det Höstlovsmåleri för alla barn och det ser jag fram emot, roligt att se hur många som dyker upp. Har du barn eller barnbarn som älskar att skapa? Läs mer här!

Hoppas vi ses!

img_8193

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?