Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller order@annakarolina.se

ÄLSKADE TORSDAGAR

I januari fick jag ett samtal om att jag stod på tur för att börja keramikkurs på Borås Keramikverkstad, en glad överraskning eftersom jag länge haft det överst på min lista över saker jag vill prova på. Jag längtade efter att skulptera och känna lerans kontakt med händerna som formar och knådar. Inga krav och förväntningar utan bara en ny upplevelse.

Torsdagar har blivit min favoritdag i veckan för då är det keramik och jag älskar det, redan från första stund. Tiden bara rinner iväg och två timmar känns som en kvart, inspirationen flödar och jag har svårt att sluta.

Det som är lite kul att mina kära ugglor nu inte bara finns i måleriet utan även i keramik, en hel samling ugglor har skapas som nu väntar på att torka för att sedan åka in i ugnen för skröjbränning (som är första bränningen). Därefter ska de med till vår lärare som har raku i maj.

Idag utvecklades några ugglor med tuppkam och hår, jag är supernöjd. Tror och hoppas att rakubränningen kommer gå jättebra, häftigt och spännande att se hur glasyren krackelerar.

Än så länge har jag inte provat på något annat än att skulptera, känner att jag vill hålla på med det ett tag till, men sen blir det nog drejning som är näst ut.

Fortsättning följer…………….

Några av mina ugglor från förra veckan och idag.

Anna_karolina_larsson_ugglor

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?