Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller order@annakarolina.se

ALLTID I PINGST

Hjo Konstrunda – alltid i pingst

Nästa helg är det dags för mig att vara med på Konstrundan i Hjo. Det är en stor händelse som varje år drar många många besökare och den har varit igång sedan 1968. Det är en öppen konstrunda vilket betyder att de flesta konstnärer som deltar är från trakten men även konstnärer utifrån är välkomna att ställa ut.

Måste säga att det är en ljuvlig plats precis intill Vättern, en idyll som jag inte trodde existerade. Första gången jag besökte Hjo var faktiskt just under pingsthelgen förra året, utan vetskap av konstrundan. Jag blev positivt överraskad, en otroligt vacker liten ort med fina trähus, fantastisk park, hamnen med mysiga restauranger och cafeér och mycket mer.

Imorgon åker vi upp och förbereder utställningen så allt är klart till nästa fredag då vernissagen för konstrundan hålls i Villa Svea kl 17-20. Där finns ett verk av samtliga konstnärer representerade samt information om var konstnären ställer ut.

Det är alltid spännande att se hur min konst tas emot och upplevs av besökarna på nya platser. Mina tavlor kommer hänga på Hamnkrogen och det är där jag finns nästa helg. Hoppas vi ses!

Kan varmt rekommendera en utflykt till Hjo i pingst.
För information och karta klicka härKonstrunda_hjo_karolina_larsson

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?