Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

14 DECEMBER – WITH ALL HIS BEAUTY

Eftersom målningen är privat (i mina ägor) blir det brickan som finns i dagens lucka men jag vill gärna berätta vad påfågeln har för budskap till omvärlden.

Denna målning handlar om att låta allt det vackra inom dig stråla ut. Han står där rakryggad och stolt i sin prakt och med sina mästerliga fjädrar breder han ut sig och vågar ta plats. Det är just det vi (eller i varje fall jag) behöver bli bättre på. Oavsett vilka yttre fixeringar som finns i samhället har var och en av oss många unika fantastiska egenskaper som vi kan tillåta oss att vara nöjda med. Var stolt och våga, du vackra blomma! Låt dig spira och slå ut i full blom och låt det lysa om dig!

Påfågeln har jag skrivit om innan och vi hade en process som var ganska jobbig, läs mer här!

Titel: With all his beauty
Storlek: 45 cm 
Pris idag: 450 kr (ord. pris 550 kr)

Maila info@annakarolina.se eller ring 0707-42 60 53 om du är intresserad av brickan.

Idag är det sista chansen att komma på ”Julshopping i ateljén” 16-19. Alla som handlar för minst 300 kr är med i utlottningen av en målning. Varmt välkomna!

Varje dag fram till och med 20 december kommer jag lägga ut en målning, keramikuggla, bricka eller liknande med ett erbjudande som bara gäller den dagen och det är först till kvarn som gäller. Kanske är det just den där favoriten som du spanat in som är med i kalendern. En fin unik julklapp till dig själv eller någon kär familjemedlem.

with-all

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?