Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller order@annakarolina.se

When I crack I expand

Jag måste bara berätta ……..
I måndags morse när jag hade tränat på Friskis i Viared och åkte hemåt svettig och endorfinglad såg jag något. Vi har nämligen en stor ljusskylt vid motorvägen in till Borås som visar olika evenemang och annat som händer i staden. Just denna dag var det något om Textilmuseet tror jag för det enda jag såg som fladdrade förbi var orden:
”When I crack I expand”
Det var så påtagligt och fantastiskt, just den meningen är precis på pricken av en sammanfattning av mitt 2023. För i år har jag krackelerat mer än någonsin, skalat av och verkligen låtit sprickorna få brista till det yttersta och också haft modet att våga vara kvar i det. Blickat rakt in i sanningen för att kunnat se saker och ting klarare. Ljuset fick stråla in och samtidigt stråla ut för att kunna läka sår som sedan många år varit undanskuffade. Det fick mig att säga nej och välja bort allt det där som inte längre ger solsken. Som liksom är färdigt och avklarat. Sååå skönt att rena, göra en omstart och rensa ut men också så fruktansvärt jobbigt att möta just där och då i stunden av insikter. Men ack så viktigt för att kunna se förändringarna som behövdes så att jag fick expandera lite till. Älskar alla små signaler, tecken och påminnelser som dyker upp här och där i vardagen. Detta ”lilla” eller snarare stora tecken var precis det jag behövde se just precis då för att mitt årspussel skulle bli helt. Den där sista pricken över i:et – When I crack I expand❣️

TACK TACK TACK ❤️

Har du fått någon fin insikt på sistone?

Solsken
Karolina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?