Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller order@annakarolina.se

VARIATION FÖDER INSPIRATION

Funderar på det här med kreativitet o inspiration, jag har skrivit om det flera gånger innan för det är så himla intressant vad som styr oss. Jag tror att att inspirationen kommer inifrån, att det är en inre kraft som vi alla besitter. Men har vi inte använt oss av kreativiteten på länge kan det ibland behövas en trigger för att väcka upp inspirationen som tex när vi ser något vackert, hör en skön låt eller liknande. För att hålla igång kreativiteten är det daglig stimulans som är nyckeln (det har jag märkt genom åren då jag testat lite olika metoder) o med det menar jag att om vi gör något kreativt varje dag, om det så bara är 10 minuter så är det så värdefullt o jag kan lova dig att det blir skillnad.

För tillslut när motståndet lagt sig o alla hinder slutat pocka på din uppmärksamhet (ska bara tvätta, ska bara hämta det, ska bara göra det, ska bara, ska bara, ska bara) så blir det enklare o enklare att ställa sig vid staffliet (eller vad det nu är du älskar att skapa). För då har kroppen börjat känna vinsten i att vara kreativ, känslan o lugnet o välmåendet infinner sig som skapandet uppbringar. Tillslut blir det en inspirationsspiral, så att du blir inspirerad av dig själv o det i sin tur skapar ännu fler ideér o kreativa impulser – väldigt coolt! Tänk att vi faktiskt alla bär på skaparkraften inom oss, det är bara det där egot som hela tiden vill hålla oss tillbaka i samma invanda gamla mönster o trygghet, vilket är rätt tråkigt faktiskt!

Så med detta vill jag utmana dig i att göra något kreativt varje dag med start idag, nej – inga ursäkter om att du måste skjuta upp detta på framtiden för att du inte har färg, redskap eller annat (som egot redan börjat hindra dig med). Ja jag vet precis för så är det för mig också, egot eller om du hellre vill kalla det papegojan/rösten/smurfen som sitter axel o maler o tycker en massa hit o dit om allt!!!! Ta det som finns i din närhet om det är att virka, sticka, knyppla, sy, skissa, klippa, klistra collage, binda kransar – något kreativt bara, vad som helst!

Nu är det dags att ta över rodret o visa vem som bestämmer!

För mig föder variation inspiration så testa att gör något nytt i skapande varje dag så kommer det hända grejer kan jag lova.

Ser fram emot att höra om hur du upplever inspiration, vilka antar utmaningen?

Solsken
Karolina

 

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?