Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller order@annakarolina.se

TID

Att ge sig själv tid och skapa utrymme för det som ger oss sinnesro kanske är lättare sagt än gjort. Att bara köra på för fullt med vardagens alla måsten utan att ens reflektera över vad vi egentligen vill är nog ganska vanligt. Vissa människor lever enbart för andra och gör allting för att de ska må bra och glömmer helt bort sig själva. Det är inget fel i att göra något för någon annan, det är klart att vi ska göra men kanske inte till priset av att försaka sig själv. Vad har du för visioner och drömmar?

Även om jag vet vad jag vill, så är det ändå svårt att få tiden att räcka till vissa perioder när det är mycket runt omkring som tar all energi och kraft. Då är det måleriet som tyvärr får stå tillbaka. Nu har det gått drygt en vecka sedan jag målade och det känns, för det är en saknad som ligger och gror inombords. Men idag vaknade jag tidigt innan de andra i familjen och då blev det tid för måleri. Även om det bara var en timma så räckte det, det blev en skön start på dagen med stillhet, färgerna och duken.

Ibland blir det bara en liten stunds måleri, kanske några penseldrag och lite skvätt men det är oerhört betydelsefullt. För jag tror att det ger mer att måla oftare och kortare stunder än en hel dag då och då. Om jag gör det jag drömmer om och vill, blir jag tillfreds och då även de i min närhet, eftersom det är livsglädje jag sänder ut.

Idag är en bra dag – början på något nytt!jag1

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?