Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller order@annakarolina.se

ORD SOM BLIR PUSSELBITAR

Det blev en fantastiskt lyckad trädgårdsvernissage 21 juli i Varberg som jag hade för tredje året i rad med över hundra glada besökare. Eftersom det var så många som ville vara med men inte kunde pga avstånd o annat gjorde jag en livevernissage på Facebook innan jag öppnade för besökarna. Den är sparad o går att se i efterhand o hittills har den visats för över tjugotvåtusen personer, vilket är sååå häftigt! Missade du den finns den att se här!

Det som är så himla härligt är att träffa o prata med alla o det bästa av allt är att höra de olika tolkningarna. Jag skriver ju som du vet texter om målningarna, det har blivit en del i processen som är väldigt viktig för mig själv. Det är som om jag sorterar o verkligen känner in varje målning o dess budskap, kanske vad som skett under processen, tankar o allt annat som snurrar inom mig under resans gång. När jag får ner orden på pränt är det som om jag får mer struktur på känslorna, vissa saker tydliggörs o även förvånar mig. Jag kan vända o vrida på mig själv, analysera o ta in processen på ett djupare sätt. Så därför har skrivandet blivit en viktig pusselbit i skapandet o kanske kan det så ett litet frö hos dig eller sätta igång en tanke………

Förra veckan började jag presentera varje målning med tillhörande text på både Facebook o Instagram för att jag fick så många mail o meddelanden från följare (efter livevernissagen) att de ville se texterna tillsammans med målningen för att kunna läsa o begrunda i lugn o ro. Vill du se alla finns de i mina flöden, flera är sålda men några godingar finns kvar. Några finns på hemsidan, klicka här!

Här kommer en ljuvlig målning som jag gärna vill besätta om, ”A cat called Morris” (såld).

Detta är magi, vissa målningar är bara sååå mycket magi i. När motiven på något vis bara blir o att det redan är förutbestämt på något sätt. Svårt att förklara med ord eftersom det är en upplevelse i mig, men jag älskar det! Blir helt tagen av processen o stunden där jag får vara en del av det mäktiga o stora som sker – som om universum svingat med sitt trollspö o jag, duken o färgerna omges av guldglittrande stoft. Vi förlorar oss i nuet o tillsammans går vi på upptäcksfärd på ängen o plötsligt ser jag katten Morris som smyger fram sin lilla nos i ett hav av ljuvliga vallmo. Det sprakar av färger i nyanser av orange, rödviolett o rosa som för mig står för kraft o energi. I kattens blick finns en glimt av något hoppfullt, kanske en inblick i framtiden som lyser av nyfikenhet o förväntan om vad som komma skall.
Solsken
Karolina
Det finns fler bilder från Trädgårdsvernissagen på Instagram o Facebook. På denna bilden står fina Nettan & jag med Morris.
 

 

 

 

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?