Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

NU KAN JAG BERÄTTA

Nu ska jag berätta………

 

Året 2023 är sannerligen förändringens år. Efter tre intensiva år med expansion och satsningar landar jag mer och mer i att skala av och samla ihop mig. Jag har funderat mycket kring vad jag vill, vart jag är påväg, hur ska jag fortsätta, i vilken riktning. Jag har alltid kunna se mina visioner tydligt och målat upp inre bilder om mina drömmars mål. Såsom att jag vill inspirera människor över hela världen att börja måla, skriva en bok, jag har drömt om att bygga upp ett team runt mig som sprider Skaparglädjen. Att jag genom min stora passion kan få fler att våga och göra det det som hjärtat viskar efter. Jag älskar det jag gör och älskar att inspirera, så är det fortfarande. Men allt har snurrat på med en sån kraft och i ett väldigt högt tempo att jag under förra året var alldeles för mycket i drivet och görandet vilket gjorde att hjärtats röst blev svagare och svagare. (Jag ångrar absolut inte det som varit för det har bidragit till lärdomar och det som är idag).

Så i mitt årsbokslut 2022 lovade jag mig själv att ta bättre hand om mig, verkligen mycket mer och att landa i balansen där hjärta och hjärna lever i harmoni. Samt mer tid med familjen.

 

Det har blivit många förändringar på olika plan, mentalt och fysiskt, mindre och större justeringar. Jag hade nått en punkt där jag kände att jag försummat min hälsa med träning och kost. Kände mig inte engerifylld på samma sätt som tidigare vilket resulterade i att jag behövde hjälp av bästa coachen /PT Samantha Fernandez (Boråsmassagen).
Under fem månader har vi jobbat med balansen, att hitta en hållbar hälsosam livsstil som jag kan fortsätta med. Inget extremt, ingen hets utan ett helhetsperspektiv som jag kan leva med och i varje dag resten av dagarna här på jorden. Hon har pushat, utmanat och peppat, fått mig att reflektera i helt nya banor för att kunna se mina mönster, brister och styrkor tydligare. Medvetenheten har skapat förändringar och väldigt många insikter. Det är bland det bästa jag någonsin investerat min tid och pengar i. Så tack fantastiska Samantha❤️

Parallellt med detta har frågorna dykt upp var och varannan dag – vad ska jag göra ? Vad tycker jag är kul? Vad gör mig glad? Vad vill jag lägga min tid på? Jag har en längre tid haft svårt att se nya visioner och mål, för jag vet inte och jag har uppnått det mesta hittills som jag fokuserat på och drömt om. Men nu då? Vad händer härnäst?

Kära Glädjespridare Helena Hellström sa en gång till mig, gör bara sånt som är ”HELL YES”. Istället för att krångla till det och komplicera allt. Säll dig en enda fråga – är det ”hell yes”? Ja eller nej!
Där och då får du svaret. Visst är det klockrent och enkelt?

Jag vill måla, skriva och inspirera för det älskar jag, det är fortfarande min stora passion och ett rungande ”hell yes” helt klart! Men jag kan inte riktigt se hur och på vilket sätt, det håller på att omformas. Men detta vet jag nu👇

 

📖Min nya bok lägger jag på paus den har gnagt, hängt över mig och känts blääää. Och nu äntligen förstår jag varför och det är underbart när poletten trillar ner. I boken skriver jag om min resa från det att jag började måla 2005 tills idag. Som då var 2022 när manuset var klart och det är just det som är det stora skavsåret – den behöver en fortsättning in i 2023 eftersom det är förändringens år och väldigt betydelsefullt. En hel del avslutas, transformeras och byter skepnad, vilket gör att utvecklingen tagit en annan riktning. Så den får ni helt enkelt vänta på ett tag till.

🎨Fysiska kurser, kreativa event och one-to-one sessioner är något jag pausar (förutom de som redan är inbokade).

🛍️Karamellbutiken flyttar och blir enbart lager och webshop med ”eventkvällar” (berättar mer om detta senare). Vi ska jobba på ett annat sätt. Lokalen är uppsagd till den 31/10 och vi väntar på en ny så vi får se vart i Borås det blir. (Hojta gärna till om du vet något dom skulle passa oss). Därav att det bara är två tillfällen till med öppen onsdagsateljé, så passa på.

👩🏻‍🎨Jag älskar mina onlinekurser vilket det kommer det bli fler av och i en annan form som jag berättar mer om snart.

🎨Karamellbutiken på Instagram och Facebookgruppen kommer fortsätta att inspirera med sprudlande skaparglädje. Här finns det mängder av roligheter som jag & Wilma har planerat.

👜Jag kommer rensa bland min design vilket betyder att väskorna ska bort. Även vissa posters kommer försvinna, nya ska läggas till. Så brickor, posters och servetter är kvar, en solskenskalender 2024 blir det såklart och kuddar i mindre upplagor då och då.

Men än så vet jag inte, nu är nu och än en gång är jag i ovissheten. Jag utmanar mig i att vågar välja bort, skala av, säga hej då för att samla energin och istället fokusera på det som är ”HELL YES”❤️

 

Tack för all kärlek ni sprider och för att ni håller mig i handen på resan ❤️

 

Solsken
Karolina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?