Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

MÅLERIET & JAG

Tänk att inspirationen vaknat till liv!

Jag skrev i förra inlägget om att det varken blir Öland eller Medevi Brunn för mig i sommar. Hade bestämt mig för att ta en paus från måleriet över semestern med hopp om att målarlusten skulle infinna sig igen.

Det här med att driva eget företag och leva på det jag älskar har fantastiska fördelar men ibland också tyvärr nackdelar och det är när kraven på att prestera kommer smygandes. För mig blir det mer kännbart i de perioder när jag är mindre inkännande med mig själv och istället riktar för mycket uppmärksamhet utåt. När jag funderar och lägger fokus på vad andra tycker och vill se på målarduken. Detta har varit märkbart till och från under åren och precis innan semestern kände jag ingen glädje alls när jag tänkte på måleriet, kände mig helt tom, tänkte till och med att jag kanske skulle sluta måla. Inte alls roligt och väldigt jobbigt eftersom glädjen är själva kärnan i allt mitt skapande.

Men som sagt – det går att övervinna kraven och för mig är det bara en sak som hjälper. Det är att ägna mer tid åt mig själv i stillhet med mitt innersta, ju oftare jag mediterar och yogar ju mindre sårbar och påverkad blir jag av omvärlden. Det är då jag hittar tillbaka till mig själv och djupt där inne bor just glädjen, kreativiteten och inspirationen – det är då allt väcks upp igen.

Det är så lätt att dras med i det stora hjulet som snurrar på, där det är lätt att tro att det ytliga räknas eller vad andra tycker och tänker. Men det enda som är viktigt i måleriet är glädjen, för det är den energin som vibrerar genom målarduken och vidare till kanske dig?

Jag är så lycklig över att måla igen, har verkligen längtat efter det där speciella flödet när det knappt går att slita sig från ateljén. När all vaken tid går till måleriet och idéerna snurrar för fullt i huvudet. Jag fullkomligt älskar det! Dessutom har en ny serie målningar fötts ur denna kreativa eufori vilka jag hoppas ni får se på nästa utställning, var och när har jag ingen aning om än utan vi får se vad som dyker upp.

Tillit!

//Karolina

AnnaKarolinaLarsson

 

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?