Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

DET KREATIVA KAOSET

Nu är min målarstudio här hemma komplett igen!

Galleriet har under sommaren varit en tillfällig ateljé för mig och Martina, därför har det mesta av materialet varit där. Men nu så är allt på plats och det känns härligt att färgerna, kreativiteten och kaoset är nära inpå igen.

Jag älskar verkligen att ha måleriet hemma, att kunna vara i det men ändå inte när jag vill. Närheten till pågående tavlor, att kunna titta till dessa då och då, måla korta stunder eller många timmar. Att kunna fixa med något annat under torktiden eller påbörja någon ny målning, att det bästa ibland kan vara att bara sitta och glo på det kreativa kaoset med en kaffekopp i handen. Tänk att få leva med och i processen dygnet runt oavsett om jag målar eller inte. Ha det nära som ger livet mer mening och glädje.

Emellanåt är människor nyfikna på vad övriga familjen tycket om att halva vardagsrummet är målarstudio, att jag tar så stor plats med ”mitt”. Svaret är enkelt – eftersom min man tycker om att jag gör det jag älskar och även bonusdottern vet hur betydelsefullt måleriet är och därför en självklarhet i vårt hem. Det vore konstigt om det inte skulle få vara en del i vardagen, dessutom är det väldigt trivsamt (kanske inte när det är för rörigt och ligger kladdiga tavlor på hela vardagsrumsgolvet).

Vi bor litet, i en trerumslägenhet och ändå finns det plats för måleri, vissa har ett helt hus och tycker ändå inte att det finns utrymme. Men är det tillräckligt viktigt skapar man helt enkelt plats – så är det, svårare är det inte!

Idag har jag målat, målat och målat, fortsatt jobba med nya serien och det känns så bra. Jag kan nästan inte vänta tills den är klar att ställa ut……….lite exalterad faktiskt. Vart det blir vet jag inte än, har en längtan om en utställning i Bollebygd igen, det var två år sedan sist och det är där mina rötter finns, min grogrund. Men men det blir när det är blir och tillsvidare jobbar jag vidare……….

Kram
Karolina

 

Anna karolina larsson studio

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?