Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

FÖRVANDLING

Nu är sista utställningen i galleriet avslutad för denna period. Vi stänger för sommaren och istället för att det ska stå tomt till 4 september har Galleri Villastaden förvandlats till ateljé och kurslokal.

I torsdags kväll flyttades färger, penslar, staffli och allt annat målarmaterial dit och det känns så skönt att helt plötsligt ha en ateljé igen, även om det är tillfälligt. När målarplatsen hade flyttats hemifrån blev vardagsrummet ett helt vardagsrum igen, mycket större och luftigare, härligt! De enda spår som finns kvar efter den är färgskvätt på golv och vägg.

Mycket i livet är dubbelt! Detta med att ha en ateljé eller måla hemma är kluvet för mig. Även om jag känner glädje och lätthet med att ha en ateljé som tar 1 minut att gå till är det en annan närhet att ha allt hemma. Det känns bra att gå iväg och verkligen få måla och bara lägga tid på det när jag är i ateljén, är jag hemma finns tusen andra saker som ska göras. Därför blir det oftast måleri kortare stunder och fler avbrott. Utrymmet är större i en ateljé så det är lättare att måla stort och expandera än i vardagsrummet, för det begränsar storleken på duken. Det finns hur många för och nackdelar som helst, jag kan fortsätta rabbla länge. Men det behöver jag inte just nu eftersom jag har både och i olika perioder, faktiskt en riktigt bra lösning. Sommar och vinter när galleriet stänger förvandlas det till ateljé tillsvidare, vem vet snart kanske en kurslokal dyker upp som passar mina önskemål som handen i handsken.

Fram till september har jag möjlighet att hålla specialkurser i galleriet för den som är intresserad. Med specialkurser menar jag om man är en grupp, arbetskollegor, vänner o.s.v som vill göra något annorlunda, roligt och kreativt tillsammans, då kan ni komma och måla fritt en stund. Läs mer här!

Ni vet var jag finns om ni är intresserade eller om ni har någon egen idé!

Idag har jag förberett inför morgondagens kvällsaktivitet……..visst ser det inspirerande ut? galleri_villastaden_vedic_art_mleri

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?