Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller order@annakarolina.se

En plats på jorden

Torsdag 6 juli
Tacksamheten sköljer över mig och jag är så innerligt glad att än en gång får vara här på denna kraftplats. Som får mig att vila, njuta, skala av och verkligen verkligen landa i mig själv. Det tog en vecka innan bruset, rastlösheten och drivet slappnade av.
Yogans rörelser och andningen hjälper till att väcka upp kroppens alla små celler och får skalet att mjukna. Glädjen, skratten och de fina samtalen om livet som berikar. Den gudomligt goda vegetariska maten som är en ynnest att få äta. Meditationen och tystnaden som stillar sinnet så att jag vågar smälta djupare in i mitt innersta för att släppa taget och krackelera. Det gör lite ont att möta vissa känslor som har legat dolt under ytan ett tag. Men som tillslut får läka när jag förlåter och ger efter. En reningsprocess som är så innerligt fin och skapar klarhet. Klarhet i hela mitt väsen som ger ännu starkare kontakt med hjärtat och själen. Vilket gör att intuitionen och alla subtila små signaler blir än renare och tydligare.

Att varje morgon få starta dagen med en kopp kaffe på balkongen och blicka ut över de magiska bergen som tryggt omfamnar mig. Det är sagolikt vackert och jag kan inte se mig mätt, sinnena fylls på till bredden. Ögonen badar i himlens alla variationer och njuter av hur den ständigt förändras. Kulörernas svepningar i rosa, grått och blått samspelar i harmoni. Solens första strålar som letar sig fram samtidigt som fåglarna kvittrar, syrsorna sjunger och tuppen gal…….en ljuvlig plats på denna jord!

 

Miljoners tack bästa Ulrica och Fredrik Salevik på usyoga som ordnar så att vi får åka hit på yogaretreat igen❤️
Nu bär det av hemåt och jag kommer dela mängder av bilder på stories i dagarna, så håll utkik där.
Solsken
Karolina
Mairena, Sierra Nevada

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?